Website Scan

Website-stress?

Twijfel je of je website wel aantrekkelijk is voor jouw potentiële klanten? Wil je graag concrete tips om jouw website beter te maken?

Met heel veel plezier wil ik de tijd nemen om eens grondig door jouw website te gaan, vanuit het perspectief van een potentiële klant.

Ik bouw websites sinds het begin van het internet en heb dan ook al heel wat geëxperimenteerd en gezien. Het is gewoon een feit: een website kan jouw bedrijf op het internet maken, of net kraken.

En daarvoor hoef je niet meteen de meest gelikte website te hebben: een wervende salespage of een one-page-website kan ook al volstaan. Toch moeten er een aantal belangrijke elementen aanwezig zijn. En die vertel ik je graag in een uitgebreide website-scan.

Yes, scan mijn website →

"Daisy heeft voor mij de website scan uitgevoerd. Best spannend om dat te laten doen als webdesigner! Het is heel makkelijk om over kleine dingen heen te kijken als je je eigen website maakt, dus het is super fijn als iemand van buitenaf met je meekijkt. De manier waarop Daisy dit aanpakt is heel uitgebreid, persoonlijk én waardevol. Ondanks dat ik al op de goede weg zat qua teksten en layout, heeft ze toch fijne tips en verbeterpunten kunnen geven. Daarnaast heeft ze ook meegekeken naar een landingspagina voor mijn nieuwe aanbod, wat super waardevol was. Door de website scan heb ik niet alleen verbeterpunten gekregen, maar ben ik ook zelfverzekerder geworden over mezelf, mijn website en mijn aanbod. Ik zou het iedereen aanraden!"

Annemiek van Luinen
brand designer

"Jouw website scan was mega interessant! Een hele dikke dankjewel. Ik heb zonet de video bekeken, samen met mijn zoon (die IT studeert). Ik heb massaal veel goede tips gehoord: sommigen wist ik uiteraard (zoals de verouderde info); anderen zijn terecht en hebben me de ogen geopend. Ik kan het niet beter verwoorden dan mijn zoon deed: 'Dat zijn echt goeie tips. Mama, er is heel veel waarde in deze video!"

Els Bouchier
creatieveling

"Ik heb veel gehad aan de website scan. De dingen waar ik bij het maken mee geworsteld heb, kwamen nog eens aan bod. De eye-opener voor mij was wel de call-to-action -opmerking. Daar heb ik ondertussen al verandering in proberen te brengen. Met de andere suggesties ga ik zeker nog aan de slag. Nogmaals bedankt, Daisy!"

Els Hellemans
virtueel assistente
Wat is een website-scan?
  • Tijdens een website-scan ga ik jouw website grondig bezoeken en analyseren: elke pagina, elke link, elke knop en elk detail;
  • ik noem zowel de pluspunten als de verbeterpunten, zodat je overzicht krijgt over hoe je je website verder kan optimaliseren en fine-tunen voor meer conversies;
  • ik lever mijn bevindingen af in de vorm van een video, boordevol leerrijke tips en concrete handvaten;
  • met mijn tips kan je onmiddellijk aan de slag om jouw website om te vormen tot een heuse klantmagneet.

 

Wat levert het jou op?
  • Concrete tips om jouw website stevig te gaan optimaliseren en fine-tunen, zodat jouw potentiële klanten het er fijn vertoeven vinden;
  • als je met de tips aan de slag gaat, dan ga je een website creëren waar je oprecht trots op kan zijn; althans daar streven we naar;
  • en dat is voor jouw potentiële klanten natuurlijk ideaal, want zo gaan ze sneller over de koopdrempel heen.
 
Het levert jou bovendien ook nog:
  • nieuwe kennis van marketing op, omdat ik je heel veel informatie geef over hoe je je website beter kan maken;
  • een video om telkens weer terug te kijken, een community om te sparren met andere ondernemers en een leuke bonus: mijn salespage script;
  • en oja... zo'n leuke bijwerking kan ook gebeuren: dat je lekker gaat verdienen en klanten aantrekt die perfect bij jou passen.
Jaaa, dit wil ik →

Wie ben ik?

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Ik onderneem sinds 2005 en ben momenteel werkzaam als mindset- & businesscoach voor introverte ondernemers.

Ik sta voor #IntegereMarketing en bezield ondernemen

Ik help je vanuit zelfvertrouwen je eigen plek in te nemen en leer je hoe je op een integere manier aan marketing kan doen, op een manier die helemaal bij jou past.

Ik doe dat doorheen mijn 100% online coachingbedrijf. Marketing en schrijven zijn mijn passies. Oprecht verbinding maken is mijn missie.

Ontdek mijn verhaal →

Praktisch

Dit is wat je krijgt:

Website-analyse

Een gedetailleerde analyse van jouw website, vanuit het perspectief van een potentiële klant, met nuttige tips, plus- en minpunten en concreet advies, in de vorm van een opgenomen video die je op elk moment terug kan kijken.

Online community

Onbeperkt toegang tot de online community om vragen te stellen, te sparren met andere ondernemers en jouw website verder te gaan finetunen aan de hand van nuttige feedback. De community is 24/7 voor jou bereikbaar.

Salespage script

Als bonus krijg je mijn salespage script: een leidraad om wervende salespagina's te schrijven voor jouw unieke aanbod, zodat je makkelijker klanten kan aantrekken via jouw website. Je ontvangt dit script in de vorm van een PDF-bestand.

¿Quanta costa?

Jouw investering: 125 euro, exclusief BTW.

Ik wil een website-scan →

"Allemaal goede tips eigenlijk! Bedankt! Jouw feedback geeft me een algemeen gevoel gegeven dat de website eigenlijk enkel voor mij logisch ineen zit maar niet zozeer voor de bezoeker. Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn website wat 'aan het verwaarlozen' was omdat ik wat overdonderd was door het geheel. Maar dankzij jouw video en feedback heb ik een leidraad nu, een houvast. En voelt het nu al minder overdonderd om aanpassingen te maken. De mogelijke stappen in het actieplan zijn me duidelijker! Waaaw! En dat met 1 video! Superwaardevol! Dank je wel!"

Vanessa Haspeel
coach

"De website scan was waardevol. Ik ben direct begonnen om alles toe te passen, zeer goede raad die je geeft en super-handig met de video. Wel nagelbijtend spannend om je mijn website te horen beoordelen, Daisy!"

Charlotte Boogaerts
singer/songwriter, natuurvoedingsconsulente
Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.