Website Scan

Is jouw website een rommeltje?
Twijfel je of je website wel aantrekkelijk is voor jouw potentiële klanten?
Wil je graag een professionele analyse van je website?

 

 

Met heel veel plezier wil ik de tijd nemen om eens grondig door jouw website te gaan, vanuit het perspectief van een potentiële klant.

Ik bouw websites sinds het begin van het internet en heb dan ook al heel wat geëxperimenteerd en gezien. Het is gewoon een feit: een website kan jouw bedrijf op het internet maken, of net kraken.

En daarvoor hoef je niet meteen de meest gelikte website te hebben: een wervende salespage of een one-page-website kan ook al volstaan.

Toch moeten er een aantal belangrijke elementen aanwezig zijn. En die vertel ik je graag in een uitgebreide website-scan.

Jaaa, dit heb ik écht nodig →

"Daisy heeft voor mij de website scan uitgevoerd. Best spannend om dat te laten doen als webdesigner! Het is heel makkelijk om over kleine dingen heen te kijken als je je eigen website maakt, dus het is super fijn als iemand van buitenaf met je meekijkt. De manier waarop Daisy dit aanpakt is heel uitgebreid, persoonlijk én waardevol. Ondanks dat ik al op de goede weg zat qua teksten en layout, heeft ze toch fijne tips en verbeterpunten kunnen geven. Daarnaast heeft ze ook meegekeken naar een landingspagina voor mijn nieuwe aanbod, wat super waardevol was. Door de website scan heb ik niet alleen verbeterpunten gekregen, maar ben ik ook zelfverzekerder geworden over mezelf, mijn website en mijn aanbod. Ik zou het iedereen aanraden!"

Annemiek van Luinen
bloom-graphics.com

"Jouw website scan was mega interessant! Een hele dikke dankjewel. Ik heb zonet de video bekeken, samen met mijn zoon (die IT studeert). Ik heb massaal veel goede tips gehoord: sommigen wist ik uiteraard (zoals de verouderde info); anderen zijn terecht en hebben me de ogen geopend. Ik kan het niet beter verwoorden dan mijn zoon deed: 'Dat zijn echt goeie tips. Mama, er is heel veel waarde in deze video!"

Els Bouchier
amuseersels.be

"Ik heb veel gehad aan de website scan. De dingen waar ik bij het maken mee geworsteld heb, kwamen nog eens aan bod. De eye-opener voor mij was wel de call-to-action -opmerking. Daar heb ik ondertussen al verandering in proberen te brengen. Met de andere suggesties ga ik zeker nog aan de slag. Nogmaals bedankt, Daisy!"

Els Hellemans
focus-together.be
Wat is een website-scan?
  • Tijdens een website-scan ga ik jouw website grondig bezoeken en analyseren: elke pagina, elke link, elke knop en elk detail;
  • ik noem zowel de pluspunten als de verbeterpunten, zodat je overzicht krijgt over hoe je je website verder kan optimaliseren en fine-tunen voor meer conversies;
  • ik lever mijn bevindingen af in de vorm van een video, of we kunnen er samen doorheen gaan tijdens een live online scan via Zoom;
  • met mijn tips kan je onmiddellijk aan de slag om jouw website om te vormen tot een heuse klantmagneet.

 

Wat levert het jou op?
  • Concrete tips om jouw website stevig te gaan optimaliseren en fine-tunen, zodat jouw potentiële klanten het er fijn vertoeven vinden;
  • als je met de tips aan de slag gaat, dan ga je een website creëren waar je oprecht trots op kan zijn; althans daar streven we naar;
  • en dat is voor jouw potentiële klanten natuurlijk ideaal, want zo gaan ze sneller over de koopdrempel heen.
 
Het levert jou bovendien ook nog:
  • nieuwe kennis van marketing op, omdat ik je heel veel informatie geef over hoe je je website beter kan maken;
  • een video om telkens weer terug te kijken, of een live-moment waarin we jouw website naar een hoger niveau kunnen tillen;
  • en oja... had ik dat al gezegd? Nieuwe klanten en méér omzet, want dat is wat er gebeurt als jij een website gaat creëren die helemaal bij jou en jouw missie past.
Whiiiii, dit wil ik →

Wie ben ik?

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Ik onderneem sinds 2005 en ben momenteel werkzaam als businesscoach voor zelfstandige coaches, therapeuten en creatieve ondernemers.

Ik help mijn klanten om het ondernemerschap ten volle op te pakken, zodat ze goed kunnen verdienen met wat ze het liefste doen en écht een positief verschil kunnen maken in de wereld.

Ik doe dat doorheen mijn 100% online coaching-business: ik bied 1-op-1 coachtrajecten op maat aan, maar ook online trainingen en een online mastermindgroep.

Ontdek mijn verhaal →

Aan de slag!

Kies je formule...

105

euro

inclusief 21% B.T.W.

ca. 45 minuten website analyse in de vorm van een video

concrete tips & tricks om jouw website beter te maken

ruimte om vragen te stellen via e-mail

Ja, ik wil een video-analyse →

185

euro

inclusief 21% B.T.W.

ca. 1,5 uur live-analyse van jouw website, via Zoom

concrete tips & tricks om jouw website beter te maken

ruimte om vragen te stellen tijdens jouw live-analyse

opname van de live-analyse om later terug te kijken

Yes, ik wil een live-analyse →

Veelgestelde Vragen

Als je op bovenstaande bestelknoppen klikt, dan kom je op een betaalpagina terecht. Betalen kan met iDeal, Bancontact of creditcard. Van zodra jouw betaling is verwerkt, ontvang je automatisch een factuur via e-mail.

In een video-analyse ga ik achter de schermen jouw website bekijken en analyseren, terwijl ik mijn bezoek aan jouw website opneem op video. Die video krijg je van mij toegestuurd, zodat je aan de slag kan met de tips en opmerkingen.

Bij een live-analyse komen we samen in mijn Zoom-ruimte en gaan we samen door jouw website heen, waarbij je al mijn tips en opmerkingen dadelijk ontvangt en je tussendoor vragen kan stellen. Van de Zoom-sessie maak ik ook een opname, zodat je die achteraf kan terugkijken.

Zoom is een conference tool vergelijkbaar met Skype, met het verschil dat je voor Zoom geen account nodig hebt om te kunnen deelnemen. In mijn Zoom-ruimte kunnen we elkaar online ontmoeten. Daarvoor heb je een snelle internetverbinding nodig, een (ingebouwde) webcam en (ingebouwde) microfoon en/of headset. Je kan Zoom gebruiken vanaf je laptop, desktop, tablet of smartphone door op een link te klikken die je ik vooraf doorgeef. 
Het fijne aan Zoom is dat ik ook makkelijk opnames kan maken van onze sessie, zodat je ze nadien kan terugkijken. Ik kan in mijn Zoom-ruimte makkelijk mijn scherm met jou delen, zodat je kan meekijken terwijl ik de website-analyse doe. 
En last but not least: neem er een kopje koffie of thee bij en ga lekker in je sweatpants achter je computer zitten — relaxt vanuit je eigen woonkamer of werkplek.

Heb je nog een andere vraag? Dan kan je mij altijd contacteren via [email protected].
Lees ook de Algemene Voorwaarden.

Jaaa, ik wil een scan →

"Allemaal goede tips eigenlijk! Bedankt! Jouw feedback geeft me een algemeen gevoel gegeven dat de website eigenlijk enkel voor mij logisch ineen zit maar niet zozeer voor de bezoeker. Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn website wat 'aan het verwaarlozen' was omdat ik wat overdonderd was door het geheel. Maar dankzij jouw video en feedback heb ik een leidraad nu, een houvast. En voelt het nu al minder overdonderd om aanpassingen te maken. De mogelijke stappen in het actieplan zijn me duidelijker! Waaaw! En dat met 1 video! Superwaardevol! Dank je wel!"

Vanessa Haspeel
havancoaching.be

"De website scan was waardevol. Ik ben direct begonnen om alles toe te passen, zeer goede raad die je geeft en super-handig met de video. Wel nagelbijtend spannend om je mijn website te horen beoordelen, Daisy!"

Charlotte Boogaerts
livverity.com & c-pure.be

"Hartelijk dank voor de schitterende en heel bruikbare website scan. Echt top!"

Mieke Van Looy
miekevanlooy.com
Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.