Consultancy

Heb je advies nodig over een online tool of koppeling?
Wil je graag dat ik even meekijk bij een technisch probleem of vraagstuk?
Loop je vast met Facebook-adverteren?

 

Kortom, ik consulteer je graag over mogelijke oplossingen en denk graag met je mee, zodat je in mum van tijd weer lekker door kan met je bedrijf.

Want het is gebleken dat heel veel ondernemers tegen de techniek aanlopen. Strategie is een ding, maar de techniek gaat echt over de praktische uitvoering, en dat is minstens zo belangrijk.

 

Je weet wel:
 • al die verschillende online tools om uit te kiezen: help?
 • koppelingen maken, zodat je business gestroomlijnd loopt op het internet;
 • de grote irritatie van het complexe Facebook-adverteren waar je voortdurend tegen hindernissen oploopt;
 • die gratis weggever tot bij je contacten krijgen... maar hoe dan?
 • website-struggles: hoe krijg je 'm professioneel en gebruiksvriendelijk?

En nog veel meer...

Online techniek is toevallig mijn stokpaardje. Ik zal niet zeggen dat ik er echt alles van afweet, maar ik ben er welk elke dag mee aan de slag. 

Ik maakte mijn eigen websites al vanaf het begin van het internet en ik hou heel erg van het automatiseren... maar ook van eenvoud. 

Online techniek hoeft echt niet complex te zijn. Ik ben heus geen ontwikkelaar of codeur, maar maak puur gebruik van wat ontwikkelaars en codeurs ons elke dag aanbieden.

Het kan ook eenvoudig en makkelijk (meestal toch, al werkt Facebook vaak niet mee), en het is belangrijk dat jij er plezier aan kan beleven, of op z'n minst niet langer op je eentje tijd en energie hoeft te verspillen aan allerlei vervelende vraagstukken.

 

Je kan bij mij terecht om:
 • even te sparren over mogelijke oplossingen;
 • online tools te vergelijken, zodat jij de beste keuze kan maken voor jouw bedrijf;
 • advies en ondersteuning bij het automatiseren van bepaalde processen;
 • advies en ondersteuning bij het vereenvoudigen van bepaalde processen;
 • te kijken hoe we jouw business lekker gestroomlijnd krijgen op het internet.

Ik sta met raad en daad voor je klaar, en mocht ik de oplossing niet weten, dan probeer ik je door te verwijzen naar de juiste persoon.

 

Wat levert consultancy jou op?
 • een oplossing voor jouw technisch vraagstuk;
 • meer inzicht in hoe online techniek werkt;
 • een boost voor je zelfvertrouwen, omdat je meer kennis van zaken hebt;
 • een meer gestroomlijnde business op het internet;
 • minder geld, tijd en energie verspillen, omdat je er niet langer alleen voor staat.

Van online techniek hoef je écht geen schrik te hebben. Voor alles bestaat een oplossing; en ook een oplossing die bij jou past. Zoals Marie Forleo het zegt: "Everything is figureoutable." 

Nieuwe klant?

Laten we eerst kijken of wij een "match" zijn. Ik nodig je graag uit voor een gratis en vrijblijvend online kennismakingsgesprek:

Kies je formule

Tijdens een consultancy-gesprek adviseer ik je en kijk ik met je mee om (technische) oplossingen te vinden voor jouw bedrijf.

Basic

147

euro/sessie

inclusief 21% BTW

1 uur consultancy via Zoom, flexibel in te plannen

binnen 1 maand na aankoop op te nemen

support via e-mail tot 14 dagen na de sessie

Yes, dit wil ik →

Plus

397

euro/pakket

inclusief 21% BTW

3 x 1 uur consultancy via Zoom, flexibel in te plannen

binnen 6 maand na aankoop op te nemen

support via e-mail tot 14 dagen na je laatste sessie

 

Betaal in 2 termijnen van 205 euro

Betaal in één keer →

Pro

745

euro/pakket

inclusief 21% BTW

6 x 1 uur consultancy via Zoom, flexibel in te plannen

binnen 12 maand na aankoop op te nemen

support via e-mail tot 14 dagen na je laatste sessie

Betaal in 4 termijnen van 195 euro

Betaal in één keer →

Veelgestelde vragen

Als je op bovenstaande bestelknoppen klikt, dan kom je op een betaalpagina terecht. Betalen kan met iDeal, Bancontact of creditcard. Van zodra jouw betaling is verwerkt, ontvang je automatisch een factuur via e-mail. Ik contacteer je daarna zo snel mogelijk persoonlijk via e-mail, om samen de volgende stap te nemen.

Alle trajecten kan je ook in termijnen betalen. Voor je eerste termijn kan je gebruik maken van iDeal of Bancontact. De volgende termijnen worden daarna automatisch afgeschreven via incasso. Je ontvangt voor elke termijn 1 week vooraf een betalingsherinnering. En voor elke termijnbetaling ontvang je ook een factuur via e-mail. 

Zoom is een conference tool vergelijkbaar met Skype, met het verschil dat je voor Zoom geen account nodig hebt om te kunnen deelnemen. In mijn Zoom-ruimte kunnen we elkaar online ontmoeten. Daarvoor heb je een snelle internetverbinding nodig, een (ingebouwde) webcam en (ingebouwde) microfoon of headset. Je kan Zoom gebruiken vanaf je laptop, pc, tablet of smartphone door op een link te klikken die je ik vooraf doorgeef. Het fijne aan Zoom is dat ik ook makkelijk opnames kan maken van onze consultancy-sessies, zodat je ze nadien kan terugkijken. We kunnen ook, als dat nodig is, ons scherm met elkaar delen.

Als je aan de slag gaat met het advies of de oplossing in de praktijk omzet, dan kan het gebeuren dat je alsnog enkele vragen hebt of ergens tegenaan loopt. Daarvoor kan je gebruik maken van de feedback via e-mail. Ik tracht e-mails binnen de 48 uur te beantwoorden, tenzij tegenbericht. Het leuke is ook dat je e-mails makkelijk kan bijhouden, uitprinten en opnieuw lezen.

Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.