Online Community

Hulp nodig?
Past een online training of individueel traject (nog) niet in je budget?
Kom bij onze gezellige online community!


Ik dacht eerst ook: oh nee, nóg een besloten Facebookgroep!
Maar hé, dit is niet zomaar een groep. Dat beloof ik je!

In onze online community draait het helemaal rond samen een veilige en vertrouwde ruimte creëren, zodat we er allemaal terecht kunnen met onze vragen en worstelingen, maar ook om nieuwe ideeën te toetsen, waardevolle feedback te krijgen en op je eigen tempo te leren over ondernemen van binnenuit.

Kortom, zo'n fijne groep mensen om je heen is onmisbaar om er als solo-ondernemer elke dag te staan en de wereld het hoofd te bieden. Ook ik ben quasi dagelijks in de groep aanwezig en sta ik als ondernemer naast jou om een stukje met je mee te wandelen.

 

Wat mag je verwachten?
  • 24/7 toegang tot de besloten Facebookgroep;
  • leren van elkaar, vragen stellen en opbouwende feedback verkrijgen;
  • maandelijkse groepsmeetings via Zoom rond een zelfgekozen thema;
  • een database aan studiemateriaal en leerrijke topics;
  • vaste week- en maandposts om je scherp te houden bij het behalen van doelen;
  • af en toe leerrijke online workshops en opnames van afgelopen workshops om terug te kijken.

In onze community bevinden zich ook klanten die deelnemen aan mijn online trainingen of een individueel traject bij me volgen, zodat je ook kan leren van hoe zij het aanpakken.
Bovendien: je kan er op elk moment uitstappen - no questions asked.

 

Word nu lid voor slechts 19 euro* per maand →

Gebruik nu de kortingscode "COMMUNITY" en krijg je eerste maand aan halve prijs!

* inclusief 21% B.T.W., maandelijks opzegbaar

Veelgestelde vragen

Als je op bovenstaande bestelknop klikt, dan wordt je doorgestuurd naar een betaalpagina. Betalen kan met iDeal of Bancontact, waarna SEPA Incasso in werking wordt gesteld voor maandelijkse afschrijvingen. Na jouw betaling ontvang je automatisch een factuur via e-mail. 

Uiteraard. Je abonnement is maandelijks opzegbaar. Om je abonnement op te zeggen volstaat het om mij een e-mail te sturen via [email protected]

Ja, zolang je niet opzegt wordt jouw abonnement maandelijks automatisch hernieuwd. Ca. 1 week voor de termijn ontvang je een e-mail met een melding dat je abonnement spoedig zal hernieuwd worden. Dit geeft je tijd om eventueel je abonnement tijdig op te zeggen. Van elke hernieuwing ontvang je automatisch een factuur via e-mail.

Zoom is een conference tool vergelijkbaar met Skype, met het verschil dat je voor Zoom geen account nodig hebt om te kunnen deelnemen. In mijn Zoom-ruimte kunnen we elkaar online ontmoeten. Daarvoor heb je een snelle internetverbinding nodig, een (ingebouwde) webcam en (ingebouwde) microfoon of headset. Je kan Zoom gebruiken vanaf je laptop, pc, tablet of smartphone door op een link te klikken die je ik vooraf doorgeef. Het fijne aan Zoom is dat ik ook makkelijk opnames kan maken van onze maandelijkse groepsmeetings, zodat je ze nadien kan terugkijken. We kunnen ook, als dat nodig is, ons scherm met elkaar delen.

"Ik ervaar de community als heel prettig, respectvol, niet dwingend, met fijne tips en ervaringen. De community is een aanrader, vooral voor de wat gevoeligere ondernemer, omdat het niet alleen zakelijk is, maar vooral ook de persoon erachter. Daisy is een prettig, gedreven en enthousiast persoon, boeiend om naar te luisteren. Ze is bovendien betrokken en toegankelijk."

Johanne Bree Beernink
detaalgeest.nl

"Daisy heeft mij geholpen bij de technische kant van mijn bedrijf. Ze is een topper. Haar nieuwsbrieven vind ik ook altijd inspirerend en herkenbaar, dus vandaar dat ik ook graag aansluit bij de community."

Janien Leeuwerke
schaamteloosimperfect.nl

"Ik ben gestart met een coachingstraject en ook lid van de community geworden. Maandelijks kan ik de online groepsmeeting bijwonen aan de hand van een thema dat we samen hebben gekozen. Zo voel ik me als ondernemer niet alleen staan in het ondernemerschap. De online community is voor mij een zeer waardevolle aanvulling op de coaching."

Yolande van Loon
puretuinbeleving.nl

"Een tijdje geleden ben ik lid geworden van Daisy’s online community. Telkens word ik aangenaam verrast hoe makkelijk Daisy iets kan uitleggen. Het technisch gedeelte is voor mij soms Chinees, maar nee hoor: met zachte aanpak legt ze het super-rustig en gemakkelijk uit, zodat je daarna een ‘aha’-moment hebt en dan ben je trots dat je het ineens tóch begrijpt en kan toepassen."

Ann Van den Heuvel
happy2organize.be
Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.