Businesscoaching

Eindelijk eens goed verdienen met wat je het liefste doet?
Ben je die grillige omzet en lastige klanten meer dan beu?
Graag meer vrijheid en minder slaaf-zijn van je eigen bedrijf?

 

Yep, als zelfstandige coach en/of therapeut ben je niet alleen coach en/of therapeut maar ook... ondernemer!

En dat beseffen coaches en therapeuten pas vaak als het moeilijk wordt: de gewenste omzet is er niet, de klanten komen niet of ze zien door de bomen het bos niet meer.

Dat kan knap frustrerend zijn.
Je ziet je toekomstdromen vervagen en je haalt niet langer voldoening uit je werk. Je begint je te ergeren aan je eigen klanten en je vraagt je af of je wel op de juiste plek zit.

Niet getreurd!
Het overkomt de besten. 
Iedereen is ergens begonnen, ook zij die succesvol zijn en al dan niet miljoenen verdienen.

Wat niet wil zeggen dat je miljoenen moet verdienen om succesvol te zijn — helemaal niet. Het gaat erom wat JIJ wil, waar JIJ van droomt, hoe JIJ verschil wil maken in de wereld en hoe JIJ dat wil verwezenlijken.

Maar wat als dat hele ondernemen- en marketinggebeuren jou meer lijkt tegen te werken, dan voor jou werkt? Dan is het allicht tijd om hulp in te schakelen, want het hoeft niet zo te zijn.

Als coach/therapeut én ondernemer verdien jij een bedrijf waar je trots op kan zijn, waar je lekker mee verdient en waar je bovendien een heus positief verschil maakt in de wereld. 

Kortom, ik sta voor je klaar om je te helpen problemen head-on aan te pakken en diep te gaan om de juiste oplossingen voor je te vinden.

Yes, let's do this →

"Ik klopte bij Daisy aan omdat ik vastliep met de groei van mijn onderneming. De manier waarop ze haar onderneming aanpakt, sprak me heel erg aan. Haar aanpak is zeer professioneel, grondig en – het allerbelangrijkste – met het hart."

Carolijn Vet
vetgelukkig.nl

"Daisy is iemand die zich verdiept in jouw onderneming om jouw vervolgens all-round te ondersteunen in een groeiproces. Een groei van ondernemer én onderneming. Ook het feit dat Daisy voeling heeft met mijn activiteit, geeft me veel vertrouwen."

Bo Desmadryl
bodesmadryl.be & equirelaxatie.be

"Daisy vertelt eerlijk vanuit eigen ervaringen en kijkt met veel begrip naar de situatie. Vanuit haar scherpzinnig perspectief herwerkt ze mijn oorspronkelijk idee in een paar tellen uit tot de wens van mijn klanten."

Charlotte Boogaerts
livverity.com & c-pure.be
Wanneer is coaching nuttig?
 • Je wil een aanpak op maat, helemaal toegespitst op jouw unieke leertempo, jouw worstelingen en vraagstukken;
 • je wil een fijne sparringpartner, zodat je je ideeën kan toetsen en omzetten naar concrete actiestappen;
 • je wil een accountability-partner, zodat het niet bij dromen blijft, maar je de spreekwoordelijke schop onder je kont krijgt en je werkelijk daadkrachtig wordt;
 • je wil een luisterend oor, omdat het niet altijd even makkelijk is om de moed te vinden om door te gaan;
 • je wil bovendien iemand die je is voorgegaan, een ervaringsdeskundige, zodat jij niet het wiel hoeft uit te vinden, maar recht op je doel kan afstevenen.

 

Wat levert het jou op?
 • een hands-on aanpak op maat, zodat jij elke dag nieuwe stappen kan zetten richting jouw droombedrijf;
 • doelen behalen wordt een pak makkelijker, en ook als het moeilijk wordt is doorpakken een veel minder groot obstakel, want je hebt iemand die je scherp houdt;
 • ja duh-uh: meer omzet, meer fijne klanten om mee te werken en een business waar je oprecht trots op kan zijn; althans daar streven we naar;
 • meer zelfkennis en een betere relatie met jezelf, want hé, we gaan die belemmerende overtuigingen stevig aanpakken, zodat je blijvende, positieve veranderingen in je business én in je leven ervaart;
 • een fijn netwerk aan collega-ondernemers die precies dezelfde struggles doormaken als jij, zodat je ook na jouw traject een support-netwerk hebt om op terug te vallen.
 
Het levert jou bovendien ook nog:
 • een ton kennis van marketing op, omdat we er natuurlijk praktisch mee aan de slag gaan;
 • een terugverdiende investering, want ik laat niet toe dat jouw investering in mijn coaching jou niets oplevert — althans als je écht het maximum uit je traject haalt;
 • een hoop e-mailverkeer en opnames om later terug te kijken, want je krijgt in je traject de mogelijkheid om me op elk moment te e-mailen en je ontvangt opnames van elke coaching-sessie;
 • en oja... had ik dat al gezegd? Een boost voor je zelfvertrouwen, want dat is wat er gebeurt als je groeikansen benut en uit je comfortzone stapt.
Whiiiii, dit wil ik →

Wie ben ik?

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Ik onderneem sinds 2005 en ben momenteel werkzaam als businesscoach voor zelfstandige coaches en therapeuten.

Ik help mijn klanten om het ondernemerschap ten volle op te pakken, zodat ze goed kunnen verdienen met wat ze het liefste doen en écht een positief verschil kunnen maken in de wereld.

Ik doe dat doorheen mijn 100% online coaching-business: ik bied 1-op-1 coaching-trajecten op maat aan, maar ook online trainingen en een online mastermindgroep.

Ontdek mijn verhaal →

Aan de slag!

Coaching-trajecten bestaan steeds uit 3 online coaching-sessies. Ben je nieuw? Meld je dan aan voor een gratis intake-gesprek.

gratis

1 uur heerlijk kennismaken via Zoom

we kijken of er een 'match' is tussen ons

concreet advies om de eerstvolgende stap te zetten

ik beantwoord jouw vragen, zodat je een bewuste keuze kan maken, om al dan niet te gaan samenwerken

Yes, ik wil kennismaken →

575

euro/traject

inclusief 21% BTW

3 x 2 uur coaching via Zoom, flexibel in te plannen

100% individuele aandacht en een aanpak op maat

opnames van de coaching-sessies

tussentijds e-mailcontact voor vragen en feedback

levenslang onbeperkt toegang tot de online mastermindgroep

levenslang gratis deelnemen aan de maandelijkse online mastermind-groepsmeetings

Jaaa, ik wil aan de slag →

15

euro/maand

inclusief 21% BTW

gezellig sparren met gelijkgestemde ondernemers in onze besloten Facebookgroep

onbeperkt toegang tot de online mastermindgroep, zolang jouw abonnement loopt

gratis deelname aan de maandelijkse online groepsmeetings/coach calls, zolang jouw abonnement loopt

Yihaa, count me in →

Veelgestelde Vragen

Nee, helemaal niet. Het gratis intake-gesprek is vooral bedoeld om te kijken of ik de juiste persoon voor je ben. Natuurlijk geef ik je al graag enkele tips mee, zodat je de eerstvolgende stap kan nemen, maar het staat jou helemaal vrij om al dan niet in te stappen in een coaching-traject. Indien niet, dan probeer ik jou altijd door te verwijzen, indien mogelijk.

Here we go:
→ een stevige boost voor je bedrijf en je zelfvertrouwen;
→ je staat er niet langer alleen voor, maar word deel van een superfijn netwerk van collega-coaches en -therapeuten;
→ je gaat naar huis met nieuwe kennis en ideeën om te implementeren;
→ je wordt je bewust gemaakt van belemmerende gedachten, zodat je die eindelijk kan gaan doorbreken;
→ je ervaart meer voldoening, meer vrijheid, een stijging in je omzet, een sterkere verbinding met je doelgroep,
→ je gaat positiever en krachtiger in je ondernemerschap én in je leven staan.

In het slechtste geval heb je meer inzicht verworven in je problematiek en begrijp je wat er nodig is om daar uit te kunnen breken. Sowieso kom je nooit met lege handen thuis, en door de onbeperkte toegang tot mijn besloten Facebookgroep kan je nog jarenlang genieten van extra support en feedback.

Nee, helemaal niet. Daar heb ik zelf een grondige hekel aan.
Ik verdiep me wel in allerlei marketingstrategieën en toets deze aan mijn eigen praktijk, maar het is zeker niet de bedoeling jou zomaar iets voor te schotelen, zonder te kijken wat bij jou past, wat jij leuk vindt en wat voor jou werkt. Natuurlijk kan ik het niet voor jou laten werken, maar ik kan wel met je meedenken en putten uit mijn jarenlange ervaring en kennis als ondernemer.
Waar het mij vooral om gaat is dat jij jouw ondernemerschap ten volle gaat oppakken en dat je meer plezier gaat beleven aan het hele proces. En ja, daar hoort natuurlijk ook verkopen bij, ook al hebben heel veel coaches en therapeuten een hekel aan dat woord. Maar zonder verkoop heb je geen omzet en dus ook geen bedrijf.
We gaan samen op zoek naar strategieën die matchen met jouw talenten, met wie jij bent en waar jij voor staat. Dus nee, ik ga je niet het zoveelste trucje geven of een magische oplossing, maar ik wil wel diep gaan om samen problemen head-on aan te pakken en een oplossing te vinden die bij jou en jouw bedrijf past.

Zeker en vast!
Ik wou dat ik iemand had gehad die een stukje met me meewandelde, met wie ik kon sparren en die me kon bijsturen waar nodig, toen ik startte. Ik heb het met scha en schande moeten leren en het duurde jaaaaren vooraleer ik nog maar een idee had van wat marketing voor me kon betekenen. Maak niet diezelfde fout door het allemaal op je eentje te willen doen en kies meteen voor een coach, zodat je geen duizend omwegen neemt zoals ik vroeger heb gedaan. Op die manier bespaar je jezelf heel veel tijd, energie, budget en een hoop frustraties.

Absoluut!
Ik kan me voorstellen dat je als ervaren ondernemer ook wel eens vastloopt, dat je met vragen zit, dat je nood hebt aan een nieuw perspectief of simpelweg meer van jouw potentieel wil gaan benutten. De meeste ervaren ondernemers schakelen mij in als ze merken dat hun omzet stagneert of wanneer ze moeite hebben om nieuwe klanten aan te trekken.
Sommige coaches en therapeuten hebben al jaren een praktijk, maar hebben geen kaas gegeten van marketing en willen dat nu eindelijk gaan leren, zodat ze hun praktijk naar het volgende niveau kunnen brengen.
Kortom, als ervaren ondernemer heb ook jij mensen om je heen nodig die jou scherp houden, jouw de spreekwoordelijke "schop onder je kont" kunnen geven en een luisterend oor kunnen bieden waar nodig.
Bovendien investeer ik zelf nog steeds in een coach; als ondernemer ben je nooit uitgeleerd.

Alhoewel ik zelf de meeste ervaring heb opgedaan als coach en therapeut zijn de meeste strategieën toepasbaar voor alle branches. Niettemin kan het verkopen van fysieke producten (zoals in een webwinkel of fysieke winkel) wezenlijk verschillend zijn qua aanpak.

Mijn coaching is vooral toegespitst op zelfstandige coaches en therapeuten die een succesvolle (online) praktijk willen uitbouwen. Het online gebeuren is in mijn coaching-aanpak niet weg te denken, maar ook voor offline marketing en strategie is er zeker ruimte.

Kortom, belangrijk is dat jij herkenning voelt bij wat ik schrijf en dat je intuïtief aanvoelt dat ik de juiste persoon voor je ben. Twijfel je, dan kan je je aanmelden voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek, zodat we kunnen kijken of wij inderdaad een 'match' zijn.

Uiteraard krijg je steeds mijn eerlijke feedback: als ik voel dat ik jou niet voldoende kan helpen om het maximum uit jouw traject te halen, dan verwijs ik jou — indien mogelijk — graag door naar een andere businesscoach.

Als je op bovenstaande bestelknoppen klikt, dan kom je op een betaalpagina terecht. Betalen kan met iDeal, Bancontact of creditcard. Van zodra jouw betaling is verwerkt, ontvang je automatisch een factuur via e-mail. Ik contacteer je daarna zo snel mogelijk persoonlijk via e-mail, om samen de volgende stap te nemen.

Zoom is een conference tool vergelijkbaar met Skype, met het verschil dat je voor Zoom geen account nodig hebt om te kunnen deelnemen. In mijn Zoom-ruimte kunnen we elkaar online ontmoeten. Daarvoor heb je een snelle internetverbinding nodig, een (ingebouwde) webcam en (ingebouwde) microfoon en/of headset. Je kan Zoom gebruiken vanaf je laptop, desktop, tablet of smartphone door op een link te klikken die je ik vooraf doorgeef.
Het fijne aan Zoom is dat ik ook makkelijk opnames kan maken van onze coaching-sessies, zodat je ze nadien kan terugkijken. We kunnen ook, als dat nodig is, ons scherm met elkaar delen.
En last but not least: neem er een kopje koffie of thee bij en ga lekker in je sweatpants achter je computer zitten — relaxt vanuit je eigen woonkamer of werkplek.

Je hoeft zeker geen technisch wonder te zijn om te kunnen genieten van coaching via Zoom. Het is net zoals een face-to-face gesprek, maar dan met wat extra handige toeters en bellen. In elk geval ben ik er voor je om je stap voor stap doorheen het proces te leiden: je staat er dus niet alleen voor. 
Of online coaching iets voor jou is, kan alleen jij bepalen. Tijdens het gratis intake-gesprek kan je natuurlijk al even peilen hoe het in z'n werk gaat en of jij het fijn vindt om op die manier met mij te communiceren. 
Offline coaching is bij mij echter niet mogelijk. Simpelweg omdat ik daartoe niet de ruimte heb en mijn hart bij het online ondernemen ligt. Voor offline coaching verwijs ik je graag door naar een andere businesscoach, indien mogelijk.

Ja en nee. 
Een coaching-traject wordt zoveel mogelijk afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, jouw unieke tempo en je doelstellingen, maar... wil je gecoacht worden of simpelweg goedkeuring en bevestiging krijgen?
Het spreekt voor zich dat ik soms moet bijsturen, er ook een bepaalde volgorde is waarbinnen we te werk gaan en dat de basis eerst goed moet zitten, voor je de volgende stap neemt. 
In de praktijk houdt dit in dat ik met de meeste klanten eerst terugkeer naar de basis, zodat het fundament van je bedrijf stevig staat, alvorens we verder gaan met marketing.
Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je ook echt groeistappen gaat zetten. Veel coaches praten hun klanten naar de mond, uit angst om klanten te verliezen, maar je leert het meest door geconfronteerd te worden met wat tot nog toe onbewust bleef, door door je angsten heen te gaan en stappen uit je comfortzone te zetten. Daar wil ik je bij helpen, maar geen nood, ik doe dit op een vriendelijke, zachte en liefdevolle manier, zoals ik zelf graag wil dat mensen met mij omgaan als ik mij kwetsbaar voel. 

De inhoud van je coaching-traject wordt dus vooral bepaald door:
→ jouw doelstellingen;
→ wat je eerst nog moet leren, voor je de volgende stap kan zetten;
→ jouw lef en moed om groeistappen te benutten, door je angst heen te gaan en stappen uit je comfortzone te zetten;
→ waar jij het meest behoefte aan hebt, wat soms kan betekenen dat we even moeten stilstaan bij het moment, een pauze inlassen of — in mijn geval dan — een luisterend oor bieden.

Wanneer we samen een coaching-traject starten, dan maak ik een notitieboek aan in Evernote, dat ik met jou deel. Evernote is een gratis app die je kan installeren op je laptop/desktop, smartphone en tablet, zodat je op elk moment je progressie kan opvolgen en overzicht kan houden. De notities in het notitieboek kan je ook bewerken, zodat we samen jouw traject-inhoud up to date kunnen houden.

Ik ben beschikbaar voor coaching-afspraken op dinsdag en donderdag tussen 09u30 en 17u30, en op woensdag en vrijdag tussen 09u30 en 16u30. Om een sessie te boeken ontvang je mijn Calendly-link, zodat je zelf een datum en tijdstip kan kiezen uit mijn beschikbaarheid.

De coaching-sessies worden integraal opgenomen. Die opname plaats ik in .mp4-formaat in Dropbox, in een gedeelde map die alleen jij kan bezichtigen. Vanuit die gedeelde Dropbox-map kan je de opnames downloaden naar jouw computer. Ook kan je deze Dropbox-map eventueel gebruiken om andere bestanden met me uit te wisselen. Ook in Evernote kan je bestanden met me uitwisselen via jouw gedeeld notitieboek.

Wanneer je voor een traject kiest, dan kan je tijdens je traject onbeperkt met me e-mailen tussen de coaching-sessies door. Op die manier ben ik nog meer betrokken bij jouw traject, kan ik je makkelijker scherp houden en blijf jij lekker aan de gang met je bedrijf. Zo maken we jouw traject ook intensiever en kunnen we tijdens de coaching-sessies ook tijd sparen om te werken aan de thema's en vragen die écht belangrijk zijn om samen door te nemen. Ik tracht e-mails binnen de 48 uur te beantwoorden, tenzij tegenbericht. Het leuke is ook dat je e-mails makkelijk kan bijhouden, uitprinten en opnieuw lezen.

Als je coaching-klant bij me wordt, dan krijg je onbeperkt toegang tot mijn online mastermindgroep: een besloten Facebookgroep waar je kan sparren met andere zelfstandige coaches en therapeuten en naar hartelust vragen kan stellen.

De Facebookgroep is 24/7 voor je toegankelijk. Je kan er terecht voor feedback, support, vragen, accountability en natuurlijk ook om andere leden van de groep te helpen en te steunen.

Eenmaal per maand komen we samen in mijn Zoom-ruimte om te sparren over een specifiek thema binnen het ondernemerschap en marketing. Als mastermindgroepslid mag je daar gratis aan deelnemen.

Wil je geen coaching, maar wel lid worden van de online mastermindgroep? Dat kan. Hierboven kan je een maandabonnement afsluiten om toegang te krijgen tot de mastermindgroep en de maandelijkse groepsmeetings.

Ja, jouw abonnement wordt automatisch verlengd. Je krijgt daarover een e-mail, ca. 1 week vooraf, zodat je eventueel tijdig kan opzeggen, indien je dat wil. 

De abonnementsprijs wordt elke maand automatisch afgeschreven, afhankelijk van welke betalingsmethode je koos bij aanvang van je abonnement. Je ontvangt dan ook automatisch via e-mail de bijhorende factuur.

Opzeggen kan maandelijks door mij een e-mail te sturen naar [email protected].

Heb je nog een andere vraag? Dan kan je mij altijd contacteren via [email protected].
Lees ook de Algemene Voorwaarden.

Jaaa, ik wil aan de slag →

"Ik ben gestart met een traject bij Daisy en ook lid van de online mastermindgroep geworden. Alle facetten van het ondernemerschap komen aan bod. Maandelijks kan ik de online groepsmeeting bijwonen. Zo voel ik me als onderneemster niet alleen staan in het ondernemerschap. De online mastermindgroep is voor mij een zeer waardevolle aanvulling op de coaching."

Yolande van Loon
puretuinbeleving.nl

"Een tijdje geleden ben ik lid geworden van Daisy’s online mastermindgroep. Telkens word ik aangenaam verrast hoe makkelijk Daisy iets kan uitleggen. Het technische gedeelte is voor mij soms Chinees, maar nee hoor: met zachte aanpak legt ze het super-rustig en gemakkelijk uit, zodat je daarna een ‘aha’-moment hebt en dan ben je trots dat je het ineens tóch begrijpt en kan toepassen."

Ann Van den Heuvel
happy2organize.be

"Ik meldde mij aan voor de online mastermindgroep omdat ik op zoek was naar antwoorden. Ik wilde mijn ei kwijt kunnen, wat betreft het voor mezelf beginnen en mijn worstelingen daarbij. Ik ervaar de groep als heel prettig, respectvol, niet dwingend, met fijne tips en ervaringen. De groep is een aanrader, vooral voor de wat gevoeligere ondernemer, omdat het niet alleen zakelijk is, maar vooral ook de persoon erachter. Daisy is een prettig, gedreven en enthousiast persoon, boeiend om naar te luisteren. Ze is bovendien betrokken en toegankelijk."

Johanne Bree Beernink
detaalgeest.nl
Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.