Coaching op maat

Ben jij een dienstverlenende of creatieve solo-ondernemer en voel jij je anders dan anderen?
Staat jou dat in de weg om een bloeiend bedrijf te bouwen?
Ben je bang dat je nooit je plek in de wereld vindt?

 

Neem het van me aan: je staat er niet alleen voor en je bent zeker niet de enige die hiermee worstelt. Ook ik heb mijn portie "anders zijn" voor de kiezen gekregen en ik zie het ook overal om me heen gebeuren.

We willen ondernemen, we willen dat bloeiend bedrijf waar we écht trots op kunnen zijn, maar tegelijkertijd voelen we dat hoe men doorgaans onderneemt, helemaal niet bij ons past.

I get ya, ik liep tegen hetzelfde aan.
En het duurde even eer ik durfde te breken met de norm, om mijn eigen weg te volgen.
Sterker nog, om er ook écht goed mee te verdienen, want dat verdien ik! En jij ook!

Het is niet omdat je "anders" bent, dat je daarom minder bent of tevreden zou moeten zijn met minder. Net in je "anders zijn" liggen unieke talenten verscholen die de wereld kei-hard nodig heeft.

Ik wil je dan ook graag helpen om die talenten naar boven te halen en een business te bouwen die helemaal bij je past: van binnenuit!

 
Wanneer is coaching nuttig?
 • Je wil een aanpak op maat, helemaal toegespitst op jouw unieke leertempo, jouw worstelingen en vraagstukken;
 • je wil een fijne sparringpartner, zodat je je ideeën kan toetsen en omzetten naar concrete actiestappen;
 • je wil een accountability-partner, zodat het niet bij dromen blijft, maar je de spreekwoordelijke schop onder je kont krijgt en je werkelijk daadkrachtig wordt;
 • je wil een luisterend oor, omdat het niet altijd even makkelijk is om de moed te vinden om door te gaan;
 • je wil bovendien iemand die je is voorgegaan, een ervaringsdeskundige, zodat jij niet het wiel hoeft uit te vinden, maar recht op je doel kan afstevenen.

Kortom, dat is de persoon die ik voor je kan zijn. Ik doe niets liever dan een stukje meewandelen op jouw pad en mijn ervaring, kennis en inzichten met jou delen.

Yes, let's do this →

"Ik klopte bij Daisy aan omdat ik vastliep met de groei van mijn onderneming. De manier waarop ze haar onderneming aanpakt, sprak me heel erg aan. Haar aanpak is zeer professioneel, grondig en – het allerbelangrijkste – met het hart."

Carolijn Vet
vetgelukkig.nl

"Daisy is iemand die zich verdiept in jouw onderneming om jouw vervolgens all-round te ondersteunen in een groeiproces. Een groei van ondernemer én onderneming. Ook het feit dat Daisy voeling heeft met mijn activiteit, geeft me veel vertrouwen."

Bo Desmadryl
bodesmadryl.be & equirelaxatie.be

"Daisy vertelt eerlijk vanuit eigen ervaringen en kijkt met veel begrip naar de situatie. Vanuit haar scherpzinnig perspectief herwerkt ze mijn oorspronkelijk idee in een paar tellen uit tot de wens van mijn klanten."

Charlotte Boogaerts
livverity.com & c-pure.be
Wat levert het jou op?
 • een hands-on aanpak op maat, zodat jij elke dag nieuwe stappen kan zetten richting jouw droombedrijf;
 • doelen behalen wordt een pak makkelijker, en ook als het moeilijk wordt is doorpakken een veel minder groot obstakel, want je hebt iemand die je scherp houdt;
 • ja duh-uh: meer omzet, meer fijne klanten om mee te werken en een business waar je oprecht trots op kan zijn; althans daar streven we naar;
 • meer zelfkennis en een betere relatie met jezelf, want hé, we gaan die belemmerende overtuigingen stevig aanpakken, zodat je blijvende, positieve veranderingen in je business én in je leven ervaart;
 • een fijn netwerk aan collega-ondernemers die precies dezelfde struggles doormaken als jij, zodat je ook na jouw traject een support-netwerk hebt om op terug te vallen.
 
Het levert jou bovendien ook nog:
 • een ton kennis van marketing op, omdat we er natuurlijk praktisch mee aan de slag gaan;
 • een terugverdiende investering, want ik laat niet toe dat jouw investering in mijn coaching jou niets oplevert — althans als je écht het maximum uit je traject haalt;
 • een hoop e-mailverkeer en opnames om later terug te kijken, want je krijgt in je traject de mogelijkheid om me op elk moment te e-mailen en je ontvangt opnames van elke coaching-sessie;
 • en oja... had ik dat al gezegd? Een boost voor je zelfvertrouwen, want dat is wat er gebeurt als je groeikansen benut en uit je comfortzone stapt.

Trouwens, ook in het technische gedeelte kan ik jou bijzonder ondersteunen, want werken met online tools en techniek is toevallig ook nog mijn stokpaardje :-)

Allrighty, ik ga ervoor →

Nieuwe klant?

Laten we eerst kijken of wij een "match" zijn. Ik nodig je graag uit voor een gratis en vrijblijvend online kennismakingsgesprek:

Kies je formule

Hé nou, mijn prijzen zijn niet niks, maar wat je ervoor terug krijgt is ook niet niks. Bovendien wil ik je motiveren om er écht het maximum uit te halen.

3-maandentraject

544

euro/traject

inclusief 21% BTW

2 x 2 uur coaching via Zoom, flexibel in te plannen

een aanpak op maat, goed om te werken op 1 à 2 thema's of vraagstukken

binnen 3 maanden na aankoop op te nemen

opnames van de coaching-sessies

tussentijds e-mailcontact voor vragen en feedback (je kan me onbeperkt mailen tijdens je traject)

6 maanden toegang tot de online community (daarna 9 euro/maand, maandelijks opzegbaar)

 

Betaal in 3 termijnen van 195 euro

Betaal in één keer →

6-maandentraject

995

euro/traject

inclusief 21% BTW

4 x 2 uur coaching via Zoom, flexibel in te plannen

een aanpak op maat, goed om te werken op meerdere thema's of vraagstukken

binnen 6 maanden na aankoop op te nemen

opnames van de coaching-sessies

tussentijds e-mailcontact voor vragen en feedback (je kan me onbeperkt mailen tijdens je traject)

12 maanden toegang tot de online community (daarna 9 euro/maand, maandelijks opzegbaar)

 

Betaal in 6 termijnen van 175 euro

Betaal in één keer →

12-maandentraject

1520

euro/traject

inclusief 21% BTW

8 x 2 uur coaching via Zoom, flexibel in te plannen

een aanpak op maat, goed om te werken op alle thema's en vraagstukken

binnen 12 maanden na aankoop op te nemen

opnames van de coaching-sessies

tussentijds e-mailcontact voor vragen en feedback (je kan me onbeperkt mailen tijdens je traject)

onbeperkt toegang tot de online community (levenslang gratis toegang)

 

Betaal in 10 termijnen van 160 euro

Betaal in één keer →

Veelgestelde vragen

Als je op bovenstaande bestelknoppen klikt, dan kom je op een betaalpagina terecht. Betalen kan met iDeal, Bancontact of creditcard. Van zodra jouw betaling is verwerkt, ontvang je automatisch een factuur via e-mail. Ik contacteer je daarna zo snel mogelijk persoonlijk via e-mail, om samen de volgende stap te nemen.

Alle trajecten kan je ook in termijnen betalen. Voor je eerste termijn kan je gebruik maken van iDeal of Bancontact. De volgende termijnen worden daarna automatisch afgeschreven via incasso. Je ontvangt voor elke termijn 1 week vooraf een betalingsherinnering. En voor elke termijnbetaling ontvang je ook een factuur via e-mail. 

Zoom is een conference tool vergelijkbaar met Skype, met het verschil dat je voor Zoom geen account nodig hebt om te kunnen deelnemen. In mijn Zoom-ruimte kunnen we elkaar online ontmoeten. Daarvoor heb je een snelle internetverbinding nodig, een (ingebouwde) webcam en (ingebouwde) microfoon of headset. Je kan Zoom gebruiken vanaf je laptop, pc, tablet of smartphone door op een link te klikken die je ik vooraf doorgeef. Het fijne aan Zoom is dat ik ook makkelijk opnames kan maken van onze coaching-sessies, zodat je ze nadien kan terugkijken. We kunnen ook, als dat nodig is, ons scherm met elkaar delen.

Wanneer je voor een traject kiest, dan kan je tijdens je traject onbeperkt met me e-mailen tussen de coaching-sessies door. Op die manier ben ik nog meer betrokken bij jouw traject, kan ik je makkelijker scherp houden en blijf jij lekker aan de gang met je bedrijf. Zo maken we jouw traject ook intensiever en kunnen we tijdens de coaching-sessies ook tijd sparen om te werken aan de thema's en vragen die écht belangrijk zijn om samen door te nemen. Ik tracht e-mails binnen de 48 uur te beantwoorden, tenzij tegenbericht. Het leuke is ook dat je e-mails makkelijk kan bijhouden, uitprinten en opnieuw lezen.

Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.