Over Mij

Even voorstellen

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Ik onderneem sinds 2005 en ben momenteel werkzaam als businesscoach voor solo-ondernemende coaches en therapeuten.

Ik help mijn klanten om het ondernemerschap ten volle op te pakken, zodat ze goed kunnen verdienen met wat ze het liefste doen en vooral kunnen genieten van de kleine dingen in het leven.

Wist je dat...

... ik vroeger heel erg verlegen was?

Ik groeide op in een gezin met angstige ouders. Je kan je voorstellen dat het niet makkelijk was om dan naar school te gaan en op te groeien in een wereld die extraversie verwacht.

Ik worstelde er heel erg mee.
Ik maakte er een kunst van om onzichtbaar te zijn. 
Gek toch, als je nu weet dat ik een bedrijf als businesscoach run.
De reis die heb afgelegd is dan ook enorm.

Het ondernemerschap redde mijn leven.
Ik overdrijf niet.
Alhoewel ik nog helemaal niets van ondernemen afwist, toen in 2005.
Ik wist wel dat ik deze impuls moest volgen.

Kort nadat ik een vreselijk gesprek had bij de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening, wandelde ik het ondernemersloket uit. Ik zou mijn uitkering verliezen en waagde de gok naar zelfstandige in hoofdberoep.
Een nieuw en spannend avontuur begon.

Nu zijn we 14 jaar later en ik heb nog geen minuut spijt gehad van mijn beslissing toen. Dankzij het ondernemerschap ben ik uitgegroeid tot de krachtige, moedige persoon die ik nu ben.

Elke dag mag ik mijn klanten begeleiden naar een bezield leven als ondernemer, waarin ze hun passie(s) in vrijheid kunnen uitoefenen en écht impact kunnen hebben in de wereld.

Voor een klein bang meisje met een angststoornis is dit best een overwinning, toch? 
En wat ik kan, kan jij ook!

95% online business

Ik onderneem hoofdzakelijk online, net omdat ik dat heel erg prettig vind. Online marketing en schrijven zijn mijn passies. Oprecht in verbinding gaan is mijn missie.

Ik vind het dan ook heerlijk om te connecten met mensen van over de hele wereld. Ik beschouw mezelf dan ook als een echte wereldburger en leer graag over andere culturen. Met het ontstaan van het internet kreeg mijn leven een totaal andere betekenis.

"Je spreekt en werkt vanuit je hart en gevoel. Je inspireert mij nog steeds en je bent iemand die altijd eerlijk feedback geeft. Ik weet 100% zeker dat jij puur en alleen het goed voor hebt met iedereen. Zo een goed mens wil je dicht bij je houden."

Charlotte Boogaerts
livverity.com & c-pure.be

Wil jij miljoenen en het grote succes?

Of wil jij innerlijke rust en de vrijheid om je passie(s) te beoefenen, elke dag weer opnieuw?⁣⁣

Dat is een vraag die ik ooit stelde op mijn Facebookpagina aan de hand van een poll.⁣

⁣Ik was blij om te zien dat de meerderheid voor optie 2 koos. Want als mensen aan succes denken, dan denken ze vaak aan veel geld verdienen en een bepaalde status verwerven, en niet aan wat écht belangrijk is in het leven.

Voor mij is het anders.
⁣Ik heb mijn hele leven lang moeten vechten voor mijn plekje op de wereld. Niet omdat anderen mij het niet konden gunnen, maar omdat ik het mezelf niet gunde.⁣

Ik had het idee dat ik alleen maar (goed) genoeg was, als ik me aanpaste; dat ik alleen maar mijn plek verdiende, als ik zou voldoen aan wat anderen van me wilden.⁣

Met die mindset ben ik ook in het ondernemerschap gestapt, nu 14 jaar geleden, en zo ben ik dan ook meermaals op mijn bek gegaan.⁣

Tot ik uiteindelijk besefte dat wat ik nastreefde me diep ongelukkig maakte. Dat was ik niet: dat was iemand anders. Ik leefde het leven van iemand anders en daar ging ik aan kapot.⁣

Wat ik écht belangrijk vind is innerlijke rust vinden, gemoedsrust en de vrijheid om dat wat ik het liefste doe elke dag te kunnen uitoefenen. Mensen helpen, de wereld een stukje beter maken, recht uit mijn hart en met mijn unieke talenten.⁣

Daarom ben ik nog steeds ondernemer en dat is ook wat ik wil veranderen in de wereld: dat we stoppen met die ratrace en eindelijk onze ware behoefte gaan (h)erkennen (ook als je in loondienst werkt, want het ondernemerschap is natuurlijk niet voor iedereen bedoeld). ⁣

Ik ben er zeker van dat we dit allemaal zoeken: die rust, die vrijheid en vooral... onze eigen unieke plek.
Toch?

"Je bent heel erg authentiek, open, oprecht en je werkt vanuit het hart. Ik ervaar jou als authentiek, dapper, vernieuwend, inspirerend en heel leuk! Ik ben blij dat we ‘dezelfde’ weg bewandelen. Ik weet dat je veel mensen - en helemaal de wat gevoeligere ondernemers - steengoed kan helpen."

Carolijn Vet
vetgelukkig.nl

Hoe ik naar de wereld kijk

Ik zie een wereld boordevol onbenut potentieel...

... maar tegelijkertijd gruw ik van het snelle, jachtige leven dat ons elke dag wordt opgedrongen. Je potentieel benutten betekent voor mij niet miljoenen gaan verdienen en steeds meer klanten willen, maar net dicht bij jezelf komen en de beste versie van jezelf worden die je maar kan zijn.

Daardoor moeten we net uit de ratrace stappen en stil worden, zodat we kunnen luisteren naar het innerlijk gefluister dat ons vertelt wat het leven voor ons in petto heeft.

Net door contact te maken met jouw ware natuur en dit in jouw ondernemerschap door te trekken, kan je een wezenlijk, positief verschil maken voor heel veel mensen, die er, net als jij, naar verlangen om in alle vrijheid te kunnen genieten van de kleine dingen die het leven ons elke dag schenkt.

Is dat niet waar het leven om draait?
Ik geloof alvast van wel. 

Mijn missie

We hebben gevoelige ondernemers nodig met een open geest, een sterk inlevingsvermogen, unieke talenten, creativiteit en oog voor detail. Daarom is het mijn missie om zoveel mogelijk solo-ondernemende coaches, therapeuten en creatieve ondernemers te helpen in hun kracht te staan als ondernemer, omdat zij de talenten bij uitstek hebben, om de positieve veranderingen teweeg te brengen in de wereld, die zo hard nodig zijn.

Ik wil je aansteken met een passie die je nog niet in jezelf hebt ontdekt. Ik wil je besmetten met meer plezier beleven aan het ondernemen. Want als coach of therapeut in eigen bedrijf, heb je voor het ondernemerschap gekozen. En daar hoort ook (online) marketing bij.

Om dit te kunnen bewerkstelligen moet ik natuurlijk in de eerste plaats mijn eigen, unieke pad bewandelen. Van daaruit deel ik met veel plezier mijn ervaringen, inzichten en kennis met jou.

Ik vind het dan ook heerlijk om de knelpunten van jouw ondernemerschap te helpen belichten, oplossingen te vinden, de diepte in te duiken, belemmerende gedachten bloot te leggen en fijne transformaties te helpen bewerkstelligen.

Ik daag je uit om uit je comfortzone te stappen, maar tegelijk wil ik ook een veilige, vertrouwde ruimte creëren om een fijne sparringpartner en luisterend oor voor je te zijn.

Samen kunnen we meer "jij" in je bedrijf stoppen, zodat jij écht impact kan hebben en je je missie met plezier gaat marketen; (online) marketing als verlengstuk van jouw unieke zelf.

"Waarin jij je duidelijk onderscheidt is het feit dat jouw trainees personen zijn waar je om geeft en we zijn geen nummer. Dat is een ongelooflijk sterke kant van jouw coaching. Je hebt geen vaststaand plan maar beweegt mee met de ontdekkingsreis van je klanten, al geef je ons wel op tijd een liefdevolle schop onder de kont. Je overziet het grote geheel als we afdwalen en geeft ons de ruimte om te ontdekken wat bij ons past. Je durft jezelf kwetsbaar op te stellen en geeft regelmatig een kijkje in je eigen leven, zowel op het persoonlijke vlak alsook in je zakelijke ‘keuken’. We zien jou ook groeien en mooie stappen maken in jouw eigen ondernemerschap, waardoor je ons ook blijft inspireren om knopen door te hakken en keuzes durven te maken. Het feit dat je, behalve coaching, op het ondernemersvlak ook onze mindset goed bewaakt, vind ik nog zo’n sterk punt. En wat ik helemaal fijn vind is dat je alle kennis en vaardigheden bezit om ons bij te spijkeren als het gaat om de techniek van het ondernemen. Als afsluiter wil ik nog uitspreken dat je altijd met groot respect met ons communiceert, wat ik zeer kan waarderen."

Yolande van Loon
puretuinbeleving.nl

Typisch "Dees"

Verder ben ik een eigen-wijze introvert. Ik ben erg gesteld op mijn vrijheid. Ik hou van alleen zijn, maar verbind me ook graag met gelijkgestemde zielen en met de natuur. Ik heb een hart voor vluchtelingen, die ik dan ook zoveel mogelijk ondersteun. Ik hou bovendien erg van dieren (foto: Reba & ik).

Met een lekkere kop Afrikaanse rooibosthee, een glas Griekse Retsina, verse aardbeien en pure chocolade maak je me blij. In een bos kom ik echt tot rust, maar ook met een inspirerend boek, een spannende Netflix-serie, met samen musiceren of een goed gesprek over de zin van het leven.

Hoe het begon en hoe het verder gaat

Ooit studeerde ik voor opera-zangeres...

... in een ver verleden. Ik werkte 12 jaar als zangcoach en stemtherapeut in mijn eigen succesvolle coachingspraktijk. Ik coachte meer dan honderd zangers uit verschillende lagen van de muziekwereld, waaronder Geert Noppe (Yevgueni, Walrus), Alex Agnew (Diablo Blvd), Funda Kılıç (Funda)Bart Van der Elst (The Geraldines) en Peter De Roeck (Roekie, The Suburbs, Naked Poodle).
Ik werkte samen met o.a. Angela Gossow (Arch Enemy), Floor Jansen (After Forever, ReVamp, Nighwish), Wout Van Dessel (DJ Wout)Coco Jr. (The Dinky Toys) en Rudolf Hecke (Studio Factasy, Pop in Wonderland, The Incredible Time Machine, ...) om mijn klanten de beste leer- en podiumkansen te helpen geven.

Ook werkte ik enkele jaren als virtueel professional en hielp ik ondernemers met hun online techniek.

Ik doe graag nieuwe kennis op en doe dat het liefst op mijn eigen tempo.
Zo ging ik o.a. in de leer bij: 

 • Marie Forleo (Start the Right Business, B-School, The Copy Cure),
 • Amy Porterfield (List Builder's Lab 2.0),
 • Jeff Foster (2-Days Intensive on Relationships, Ending the Inner War)
 • Laura Babeliowsky (In 7 Stappen Floreren als Ondernemer),
 • Michael Pilarczyk (Masterclass Think & Grow Rich),
 • Simone Levie (Vet Verdienen met Verkopen, De Kleine Leerschool),
 • Katelijne Vermeulen (De Kleine Leerschool),
 • Ninke van der Leck (Snel Meer Klanten met een Ideaal Bedrijf, Doorbreken naar een 5 Star Business),
 • Birgit Luijk (Succesvol Adverteren op Facebook & Instagram, Facebook Advertentie Expert),
 • Amber van Leeuwen (Masterclass Insta Stories),
 • Steve Rother (Spiritual Pyschology),
 • Alberto ter Doest & Hannelore Primusz (Estill Voice Training),
 • Jan Kortie (Stembevrijding),
 • Anita Eggermont (Lichtenberger Method),
 • Inge Minten (Complete Vocal Technique),

... over stem, levenskunst, ondernemerschap en (online) marketing. Ik volgde al eerder diverse psychologie-cursussen aan de Sorag Akademie en een opleiding tot lifecoach en mental coach bij CIVAS, via afstandsleren.

Ook ik laat me geregeld coachen en begeleiden om scherp te blijven en stevig te werken aan mijn eigen blinde vlekken en belemmerende overtuigingen. Ik heb een klein netwerk aan fijne sparringpartners, shiatsu-therapeut Hilde Baele (Manumedica) en coach Veerle Van Hecke (Coaching met Lef), bij wie ik regelmatig te rade ga en die me ondersteunen in mijn groeiproces.

Tot mijn topteam behoren o.a. getalenteerde freelancers Annemiek van Luinen (Bloom Graphics), grafisch vormgeefster, en An Storms (ASupport), virtueel assistente.

Bronnen van inspiratie

Ik voel me het meest geïnspireerd door het baanbrekend werk van Brené Brown, Byron Katie, Jeff Foster, Marie Forleo en Ish Ait Hamou.

Mijn muzieksmaak is erg breed, maar Walk of the Earth en Bart Peeters inspireren me in het bijzonder. Stiekem ben ik ook een heuse metalhead.

En ook mijn gekke huisdieren — Reba, Max & Muffin — toveren elke dag een oprechte glimlach op mijn gezicht (foto: Muffin).

En jij?

Wie ben jij en waar droom jij van? Wat kan ik voor jou betekenen? Zullen we alvast samen de eerste stap zetten?

Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.