Over Mij

Even voorstellen

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Ik onderneem sinds 2005 en ben momenteel werkzaam als businesscoach. Voorheen werkte ik 12 jaar als zelfstandig zangcoach in mijn eigen succesvolle praktijk, van waaruit ik honderden zangers heb gecoacht uit alle lagen van de muziekwereld.

Als businesscoach help ik je vanuit zelfvertrouwen je eigen plek in te nemen en leer ik je hoe je op een integere manier aan marketing kan doen, op een manier die helemaal bij jou past. Kortom, ik help je om te ondernemen vanuit je hart.

Ik ben geboren in het zuiden van West-Vlaanderen, en na vele omzwervingen woon ik nu in het Brugse Ommeland, samen met mijn partner, Kevin — ook fulltime ondernemer — en onze gekke huisdiertjes. 

"Je bent heel erg authentiek, open, oprecht en je werkt vanuit het hart. Ik ervaar jou als authentiek, dapper, vernieuwend, inspirerend en heel leuk! Ik ben blij dat we ‘dezelfde’ weg bewandelen. Ik weet dat je veel mensen - en helemaal de wat gevoeligere ondernemers - steengoed kan helpen."

Carolijn Vet
transformatieve mediator

"We zien jou ook groeien en mooie stappen maken in jouw eigen ondernemerschap, waardoor je ons blijft inspireren om knopen door te hakken en keuzes durven te maken. Het feit dat je op het ondernemersvlak ook onze mindset goed bewaakt, vind ik nog zo’n sterk punt. "

Yolande van Loon
Tuincoach & -ontwerpster

"Je spreekt en werkt vanuit je hart en gevoel. Je inspireert mij nog steeds en je bent iemand die altijd eerlijk feedback geeft. Ik weet 100% zeker dat jij puur en alleen het goed voor hebt met iedereen. Zo een goed mens wil je dicht bij je houden."

Charlotte Boogaerts
Singer/songwriter, natuurvoedingsconsulente

Hoe het begon...

Waarom ik doe wat ik doe en waar ik in geloof

⁣Ik heb mijn hele leven lang moeten vechten voor mijn plekje op de wereld. Niet omdat anderen mij het niet konden gunnen, maar omdat ik het mezelf niet gunde.⁣

Ik had het idee dat ik alleen maar (goed) genoeg was, als ik me aanpaste; dat ik alleen maar mijn plek verdiende, als ik zou voldoen aan wat anderen van me wilden.⁣

Dat resulteerde in me vooral aanpassen aan extraverte mensen.
Dat was een enorme aanslag op mijn mentale en fysieke gezondheid, want ik ben helemaal niet extravert (ik heb wel extraverte momentjes), maar een heuse introvert!

Met die extraverte mindset en bijhorend aanpassingsgedrag ben ik ook in het ondernemerschap gestapt, nu 14 jaar geleden, en zo ben ik dan ook meermaals op mijn bek gegaan.⁣

Tot ik uiteindelijk besefte dat wat ik nastreefde me diep ongelukkig maakte. Dat was ik niet: dat was iemand anders. Ik leefde het leven van iemand anders en daar ging ik aan kapot.⁣

Wat ik écht belangrijk vind is innerlijke rust vinden, gemoedsrust en de vrijheid om dat wat ik het liefste doe elke dag te kunnen uitoefenen. Mensen helpen, de wereld een stukje beter maken, recht uit mijn hart en met mijn unieke talenten.⁣ Dat is wat mij gelukkig maakt.

Voor mij betekent ondernemen ook: mijn introverte eigenschappen omarmen en inzetten als een kracht, i.p.v. een belemmering.

Daarom ben ik nog steeds ondernemer en dat is ook wat ik wil veranderen in de wereld: dat we stoppen met die ratrace, dat we onszelf niet langer meten met een onmogelijke norm, maar dat we eindelijk terug contact makenmet onze innerlijke natuur, onze krachtbron, onze unieke creativiteit en met wie we werkelijk zijn.

Ik ben er zeker van dat we dit allemaal zoeken: die rust, die vrijheid en vooral... onze eigen unieke plek.
Toch?

Typisch "Dees"

Mijn gezinsleven bestaat vooral uit het zorgen voor dieren: een kat, Muffin, en twee honden, Reba (foto links) en Max (foto rechts). En believe me, ik heb er mijn handen aan vol. Mijn partner en ik kozen er dan ook bewust voor om kinderloos te blijven en diertjes op te vangen.

Reba (Turkse Kangal) is mijn grootste uitdaging: een super-angstige rescue-hond uit Turkije, die helemaal niet gesocialiseerd was met mensen. Dankzij onze herplaatste Max (kruising Labrador en Duitse Dog) zet Reba elke dag nieuwe, moedige stappen, omdat Reba het best leert van een andere hond, dan van mensen.

Verder ben ik niet alleen introvert, maar ook hoogsensitief, Projector (Human Design) en INFJ (Myers-Briggs). Ik hou van alleen zijn en leef op mijn eigen, natuurlijke levensritme, dat veel lager ligt dan de norm. Mijn kernwaarden zijn dan ook vrijheid, voldoening, authenticiteit, echtheid en oprechte verbinding.

Met een lekkere kop Afrikaanse rooibosthee, een glas Griekse Retsina, verse aardbeien en pure chocolade maak je me blij. In een bos kom ik echt tot rust, maar ook met een inspirerend boek, een spannende Netflix-serie, met samen musiceren of een goed gesprek over de zin van het leven.

Meer weten over mijn unieke visie op ondernemen?

Meld je aan voor mijn wekelijkse DeesMail op dinsdagochtend: een vlot-lezende e-mail boordevol persoonlijke verhalen, inzichten en tips over ondernemen vanuit je hart:

Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.