Over Mij

Even voorstellen

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Ik onderneem sinds oktober 2005.
Ik woon heerlijk landelijk in het Brugse Ommeland en ben getrouwd met Kevin, tevens mijn partner in onze vennootschap. Samen hebben we drie huisdieren: Reba, onze Anatolische herder, Max, een kruising tussen Duitse Dog en Labrador, en Muffin, onze huiskat; een zotte bende bij elkaar.

Als businesscoach wil ik zoveel mogelijk zelfstandige coaches, therapeuten en creatieve ondernemers helpen om hun ondernemerschap ten volle op te pakken, zodat ze goed verdienen met wat het liefste doen én werkelijk positief verschil maken in de wereld. Dat is niet altijd even makkelijk, want net omdat we alleen ondernemen moeten we onszelf kunnen aanmoedigen, knopen kunnen doorhakken en stappen durven zetten. Daarom kan het super-interessant, leerrijk en een verrijking zijn om je te laten coachen.

Gevoelsmens met een passie voor muziek, psychologie en schrijven

Ik ben een heus gevoelsmens. Ik heb het vaak moeilijk om tijdens een gesprek op de juiste woorden en termen te komen, omdat ik tijd nodig heb om wat ik voel en gewaarword in woorden te kunnen omzetten. Schrijven gaat me daardoor veel makkelijker af.

Bovendien heb ik zo mijn eigen, unieke schrijfstijl ontwikkeld. Schrijven is mijn ultieme vorm van zelf-expressie en dus zal je me dat heel vaak zien doen. Door te schrijven kom ik ook sneller tot de essentie en kan ik op mijn eigen tempo de juiste woorden vinden voor wat ik intuïtief aanvoel.

Ik heb altijd een sterke interesse in muziek gehad. Toen ik 8 was ging ik klassieke piano studeren aan de lokale muziekschool en later werd ik Bachelor in de uitvoerende, klassieke muziek, in de discipline zang. Ik werkte na mijn studies 12 jaar als zelfstandig zangcoach en stemtherapeut. Dat was mijn eerste kennismaking met het ondernemerschap.

Ik ben een heuse “out of the box”-denker. Ik kan makkelijk fouten in systemen vinden en problemen blootleggen, waar anderen die vaak (nog) niet zien. Ik zie ook makkelijk verbanden tussen gedachten, ideeën en acties. Mijn fascinatie voor en mijn studie van het menselijk gedrag zit daar allicht ook voor iets tussen ;-)

Empathisch en betrokken

Voor mijn klanten ga ik heel ver, zolang ik mijn zelfzorg goed kan waarborgen.

Door mijn sterk empathisch vermogen vind ik het fijn om een luisterend oor te bieden en een stukje met je mee te wandelen op je ondernemersreis.

Ik verras mijn klanten ook graag met iets extra’s, gewoon omdat ik dat leuk vind om te doen.

Ik vind het ook enorm belangrijk om betrokken te blijven. Daarom zal je mij nooit een tussenpersoon zien inschakelen om de communicatie voor mijn bedrijf te regelen. Ik ben sterk aanwezig via e-mail, doorheen mijn Facebookpagina, mijn Instagram-profiel en in 1-op-1 gesprekken, waarin het belangrijk is dat ik jouw lichaamstaal kan zien. Groepen coachen en telefonisch contact is dan ook niet aan mij besteed.

Hoogsensitief en heldervoelend

Als hoogsensitief persoon heb ik sowieso al een sterke intuïtie. Ik heb een erg gevoelig zenuwstelsel, waardoor ik voortdurend mijn grenzen moet bewaken en op een veel lager en rustiger tempo leef dan de meeste mensen om me heen. Ik hou ook van eenvoud en orde.

Mijn hoogsensitiviteit maakt wel dat ik me heel goed kan inleven en ik feilloos stemmingen van mensen aanvoel. In terugkoppeling blijkt vaak dat ik sterk ben in het creëren van een veilige ruimte, zodat klanten meer zichzelf durven te zijn en al makkelijker een stapje buiten hun comfortzone wagen.

Een valkuil is dat ik me daardoor ook snel in de energie van anderen kan verliezen. Daarom zal je me niet vaak belangrijke beslissingen zien nemen in het bijzijn van anderen, maar neem ik de tijd om eerst grondig te bezinnen. Onder druk presteer ik dan ook het slechtst.

Doorheen de coachtrajecten die ik aanbied, creëer ik graag veel ruimte voor introspectie en bezinning tussen de sessies door. De coachingsessies komen dus altijd met inzichtelijk e-mailverkeer vooraf en achteraf, wat mijn klanten een absolute meerwaarde vinden.

"Je spreekt en werkt vanuit je hart en gevoel. Je inspireert mij nog steeds en je bent iemand die altijd eerlijk feedback geeft. Ik weet 100% zeker dat jij puur en alleen het goed voor hebt met iedereen. Zo een goed mens wil je dicht bij je houden."

Charlotte Boogaerts
livverity.com & c-pure.be

Mijn klanten

Door mijn bovengenoemde talenten en valkuilen werk ik voornamelijk met solo-ondernemende, vrouwelijke coaches, therapeuten en creatievelingen (mannen zijn natuurlijk ook welkom!), die zelf ook hoogsensitief en/of introvert zijn en worstelen met een tekort aan zelfvertrouwen. Vaak vinden zij het moeilijk om hun grenzen aan te geven en te vragen om wat zij nodig hebben.

In hun ondernemerschap uit zich dat in te lage prijzen zetten en werken met klanten en strategieën die niet bij hen passen. Ze ervaren vaak een geblokkeerde geldstroom, werken veelal hap-snap (lukraak allerlei dingen doen, zonder echte samenhang) en vinden het moeilijk om met hun bedrijf ergens voor te gaan staan en zichtbaar te worden.

Op die manier ervaren ze het ondernemen als een heuse ploeter-expeditie, boordevol zelftwijfel, vervelende energielekken, uitstelgedrag en een voortdurende druk om klanten te vinden en geld te verdienen. En dat vind ik zo jammer, want ik geloof heel erg dat net jij van grote waarde bent voor onze wereld en het dubbel en dik verdient om een bloeiend bedrijf te hebben, waar je écht trots op kan zijn en waarmee je ook daadwerkelijk impact kan hebben.

Mijn missie

We hebben gevoelige ondernemers nodig met een open geest, een sterk inlevingsvermogen, unieke talenten, creativiteit en oog voor detail. Daarom is het mijn missie om zoveel mogelijk zelfstandige coaches, therapeuten en creatieve ondernemers te helpen in hun kracht te staan als ondernemer, omdat zij de talenten bij uitstek hebben, om de positieve veranderingen teweeg te brengen in de wereld, die zo hard nodig zijn.

Om dit te kunnen bewerkstelligen moet ik natuurlijk in de eerste plaats mijn eigen, unieke pad bewandelen. Van daaruit deel ik met veel plezier mijn ervaringen, inzichten en kennis met jou.

Ik vind het dan ook heerlijk om de knelpunten van jouw ondernemerschap te helpen belichten, oplossingen te vinden, de diepte in te duiken, belemmerende gedachten bloot te leggen en fijne transformaties te helpen bewerkstelligen. Ik daag je uit om uit je comfortzone te stappen, maar tegelijk wil ik ook een veilige, vertrouwde ruimte creëren om een fijne sparringpartner en luisterend oor voor je te zijn. Samen kunnen we meer "jij" in je bedrijf stoppen voor een uitstraling die écht bij je past!

Hoe ik naar de wereld kijk

Ik zie een wereld met een enorm potentieel. Maar dat benutten we met z’n allen (nog) niet, verre van zelfs. Elk bewandelen we ons eigen pad en hebben we ons eigen persoonlijke verhaal met de nodige blinde vlekken en belemmerende overtuigingen, waardoor we onszelf enerzijds enorm kunnen tegenhouden in het leven, en anderzijds ook over een fantastisch groei-potentieel beschikken.

Ik wil vooral hooggevoelige, vrouwelijke ondernemers uitdagen om dat groei-potentieel elke dag een beetje meer te gaan benutten, zodat zij op hun beurt weer een inspiratie kunnen betekenen voor anderen. Want dat is wat ik geloof: de wereld veranderen begint bij jezelf en gebeurt een persoon per keer. En hoe leuk is het om dat als hoogsensitieve ondernemer met je eigen bedrijf te kunnen doen?

"Je bent heel erg authentiek, open, oprecht en je werkt vanuit het hart. Ik ervaar jou als authentiek, dapper, vernieuwend, inspirerend en heel leuk! Ik ben blij dat we ‘dezelfde’ weg bewandelen. Ik weet dat je veel mensen - en helemaal de wat gevoeligere ondernemers - steengoed kan helpen."

Carolijn Vet
vetgelukkig.nl

Typisch "Dees"

Verder ben ik een eigen-wijze introvert. Ik ben erg gesteld op mijn vrijheid. Ik hou van alleen zijn, maar verbind me ook graag met gelijkgestemde zielen en met de natuur. Ik heb een hart voor vluchtelingen, die ik dan ook zoveel mogelijk ondersteun. Ik hou bovendien erg van dieren.

Met een lekkere kop Afrikaanse rooibosthee, een glas Griekse Retsina, verse aardbeien en pure chocolade maak je me blij. In een bos kom ik echt tot rust, maar ook met een inspirerend boek, een spannende Netflix-serie, met samen musiceren of een goed gesprek over de zin van het leven.

Onverschilligheid en onverdraagzaamheid kunnen me heel erg boos maken. Ik hou niet van small-talk, wel van diepgang. Mijn grootste wens is dat we met z'n allen uit de ratrace zouden stappen, oprecht aan zelfzorg gaan doen en beter leren luisteren naar elkaar.

Ik voel me het meest geïnspireerd door het baanbrekend werk van Brené Brown, Byron Katie, Jeff Foster, Marie Forleo, de heerlijk eigen-wijze creativiteit van Ish Ait Hamou, Walk of the Earth en Bart Peeters en door mijn gekke huisdieren, die elke dag een oprechte glimlach op mijn gezicht toveren.

"Waarin jij je duidelijk onderscheidt is het feit dat jouw trainees personen zijn waar je om geeft en we zijn geen nummer. Dat is een ongelooflijk sterke kant van jouw coaching. Je hebt geen vaststaand plan maar beweegt mee met de ontdekkingsreis van je klanten, al geef je ons wel op tijd een liefdevolle schop onder de kont. Je overziet het grote geheel als we afdwalen en geeft ons de ruimte om te ontdekken wat bij ons past. Je durft jezelf kwetsbaar op te stellen en geeft regelmatig een kijkje in je eigen leven, zowel op het persoonlijke vlak alsook in je zakelijke ‘keuken’. We zien jou ook groeien en mooie stappen maken in jouw eigen ondernemerschap, waardoor je ons ook blijft inspireren om knopen door te hakken en keuzes durven te maken. Het feit dat je, behalve coaching, op het ondernemersvlak ook onze mindset goed bewaakt, vind ik nog zo’n sterk punt. En wat ik helemaal fijn vind is dat je alle kennis en vaardigheden bezit om ons bij te spijkeren als het gaat om de techniek van het ondernemen. Als afsluiter wil ik nog uitspreken dat je altijd met groot respect met ons communiceert, wat ik zeer kan waarderen."

Yolande van Loon
puretuinbeleving.nl

Studie & support

Ik hou van leren en studeren. Ik doe graag nieuwe kennis op en doe dat het liefst op mijn eigen tempo. Zo ging ik o.a. in de leer bij Marie Forleo, Amy Porterfield, Simone Levie, Ninke van der Leck, Birgit Luijk, Amber van Leeuwen (The Social Good Girl), Jelle Hermus (SoChicken), Elke Pelemans (Buro Berk) en Jeff Foster over levenskunst, ondernemerschap en marketing. Ik volgde al eerder psychologie-cursussen aan de Sorag Akademie en een opleiding tot lifecoach bij CIVAS, via afstandsleren.

Ook ik laat me geregeld coachen en begeleiden om scherp te blijven en stevig te werken aan mijn eigen blinde vlekken en belemmerende overtuigingen. Ik heb een klein netwerk aan fijne sparringpartners, een vaste shiatsu-therapeut en lifecoach, bij wie ik regelmatig te rade ga en die me ondersteunen in mijn groeiproces.

Tot mijn topteam behoren o.a. getalenteerde freelancers Annemiek van Luinen (Bloom Graphics), grafisch vormgeefster, en An Storms (ASupport), virtueel assistent.

En jij?

Wie ben jij en waar droom jij van? Wat kan ik voor jou betekenen? Ik nodig je graag uit voor een gratis en vrijblijvend online kennismakingsgesprek:

Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.