Wie ben ik?

Human Design & Gene Keys Gids

Hoi, mijn naam is Daisy.

  • 5/1 emotionele Projector. 
  • Geboren in West-Vlaanderen, getrouwd met Kevin en mama van vier huisdieren: Max, Reba, Thor en Loki. 
  • Maakt graag wandelingen in de natuur, houdt van thee, schrijven, gezond eten en boeken. 
  • Diepe interesse in menselijk gedrag, filosofie, levensbeschouwing en antropologie. 
  • Houdt van eenvoud, stilte, diepgang en traagheid.

Mijn Human Design
experiment

Ik kwam in aanraking met Human Design in april 2019, toen een bevriende coach mij om mijn Human Design Type vroeg. Mijn interesse was onmiddellijk gewekt. En zo dook ik die lente voor het eerst in het Human Design konijnenhol.

Maar het duurde jaren voor ik er echt iets van begreep. Het deconditioneringsproces is een gek ding. Het maakte me nederig. Hoe meer ik dacht te weten, hoe meer ik besefte dat ik eigenlijk niets weet. Ik ontdekte dat het leven niet aan de geest is om te leiden, maar aan het lichaam om ons de weg te tonen.

Van in het begin had ik een haat-liefde verhouding met Human Design. Ik voelde best wel wat weerstand jegens diens grondlegger, Ra Uru Hu, en meerdere malen probeerde ik het systeem naast me neer te leggen. Maar keer op keer werd ik door mijn innerlijke Autoriteit terug naar Human Design gebracht. En uiteindelijk merkte ik dat de weerstand plaats maakte voor iets anders.

En zo kwam kwam ik steeds dieper in een staat van acceptatie, van het omarmen van mijn design, wat leidde tot een dieper begrip van dit systeem en hoe waardevol het kan zijn om je design te leven.

Als Human Design gids geef ik vooral 1:1 readings, alsook onderwijs ik Human Design in pure, traditionele vorm via mijn online leeromgeving en als (gast)docent voor live online en offline groepsworkshops.

Deelgenomen aan:

2

Activeringsdeep-dives

2

Venus deep-dives

waaronder 1 retreat

2

Parel deep-dives

waaronder 1 retreat

0

Delta-vluchten

Mijn Gene Keys reis

Naast Human Design, gids ik ook met de Gene Keys.
Ik ben gecertificeerd Gene Keys gids sinds mei 2021.

Mijn reis met de Gene Keys is voornamelijk gefocust op het doorlopen van het Gouden Pad en dan in het bijzonder via de georganiseerde Retreats en de kleine deep-dive groepjes waartoe ik word uitgenodigd.

Als Projector is het niet mijn doel om mijzelf te kennen, maar om de ander te kennen en zo onrechtstreeks ook tot inzicht in mezelf te komen. Daarom is community, interactie en verbinding met anderen voor mij heel belangrijk.

Mijn interesse als Projector gaat ook vooral naar het systeem achter de Gene Keys door en door leren kennen. Als Gene Keys gids bied ik 1:1 readings en Gouden Pad-reizen aan, alsook bied ik ondersteuning aan deelnemers van Gouden Pad deep-dives en Retreats.

Achtergrond, educatie & verdieping

In de basis ben ik een trauma-geïnformeerd, gecertificeerd lifecoach met een achtergrond als professioneel muzikante en vocal coach.
Van opleiding ben ik klassiek pianiste en zangeres. Later schoolde ik mij bij in andere stijlen, alsook in stemcoaching en -bevrijding. Voor ik als lifecoach en Human Design/Gene Keys gids aan de slag ging, werkte ik 12 jaar in mijn eigen zangpraktijk met vocalisten uit alle lagen van de muziekwereld.

Ik behaalde mijn lifecoaching-certificaat in 2021 bij CIVAS.
Ik studeerde ook praktische psychologie (gecertificeerd), psycho- en gedragstherapie (gecertificeerd), traumacoaching en lichaamsgerichte psychotherapie aan de Sorag Akademie. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd Usui Shiki Ryôhô Reiki-beoefenaar (3de graad) en Usui Reiki Ryôhô beoefenaar (autodidact).

Als Human Design gids verbind ik mij ertoe om het originele bronmateriaal van Ra Uru Hu te respecteren en te eren en investeer ik steeds in formele Human Design educatie. Het is mijn missie om Human Design in pure, traditionele vorm door te geven. Daarmee onderscheid ik mij van de meeste andere Human Design gidsen en leraren in het Nederlandstalige gebied. Tot mijn mentors behoren o.a. John Cole en Amy Lee, Mary Ann Winiger en Alokanand Diaz.
Als Human Design gids geef ik 1:1 readings en onderwijs ik Human Design via mijn online leeromgeving en als (gast)docent voor live online en offline groepsworkshops.

Als Gene Keys gids ben ik bovendien akkoord gegaan met de Gidsen-overeenkomst waarbij ik mijn commitment heb gegeven om ten allen tijde Richard Rudds originele leringen te respecteren en te eren. Daarbij hanteer ik steeds de Gene Keys aanpak van Contemplatie, (Zelf-)Onderzoek, Zachtaardigheid en Geduld. Naast het geven van 1:1 Gene Keys readings en reizen bied ik vooral ondersteuning aan deelnemers van Gouden Pad deep-dives en retreats.

Hieronder een overzicht van mijn formele Human Design-educatie, en Human Design en Gene Keys-verdieping:

2019

Human Design Foundation reading — Jan Groot
Living Your Design — Human Design America

2020

2027: The Global Consciousness Program — Mary Ann Winiger

2021

The Guides Programme*Gene Keys
Virtual Pearl deep-dive retreat — Gene Keys
"The Design of Evil" lezing — Alokanand Diaz
"Success? What is Success?" lezing — Alokanand Diaz

2022

Living Your Design*Human Design Collective
Rave ABCs*Human Design Collective
Virtual Venus deep-dive retreat — Gene Keys
Uranus Opposition reading — John Cole

2023

Rave Cartography Human Design Collective

(*) gecertificeerd

Blijf op de hoogte!

Meld je aan om mijn nieuwsbrief te ontvangen — je ontvangt maximaal 4 e-mails per maand:

Je kan op elk moment uitschrijven via de link onderaan elke e-mail.
Voor meer details, check mijn privacyverklaring.