Online Mastermind

Sta je er altijd alleen voor als ondernemer?
Heb je nood aan iemand die met je meedenkt?
Mis je een support-netwerk?

 

Geen paniek.
Je hoeft er helemaal niet alleen voor te staan.

Het is net heel leuk en waardevol om je met andere, gelijkgestemde coaches en therapeuten te verbinden. Niet alleen om te praten over jouw werk, maar vooral ook om uit te wisselen over het ondernemerschap en alles wat daarbij komt.

Ik geef het toe: op mijn eentje was het mij nooit gelukt om een succesvol bedrijf uit te werken. Ook ik heb een support-netwerk van mensen die me door dik en dun steunen, mijn geklaag en gezaag aanhoren en me de spreekwoordelijke "schop onder mijn kont" geven als dat nodig is.

Een deel van dat support-netwerk bevindt zich in mijn eigen Online Mastermind: dit is een groep van klanten van mijn bedrijf die de koppen bij elkaar steken en met elkaar meedenken om oplossingen te vinden voor ieders worsteling.

Héérlijk! Al zeg ik het zelf.
Ik zou niet meer zonder kunnen. We houden elkaar accountable voor onze doelen en we moedigen elkaar aan waar nodig. Kortom, een fijne groep gelijkgestemde mensen waar je in een vertrouwelijke en veilige ruimte kan uitwisselen.

 

Klinkt heerlijk! Ik wil erbij →

"Ik ben gestart met een traject bij Daisy en ook lid van de online mastermindgroep geworden. Alle facetten van het ondernemerschap komen aan bod. Maandelijks kan ik de online groepsmeeting bijwonen. Zo voel ik me als onderneemster niet alleen staan in het ondernemerschap. De online mastermindgroep is voor mij een zeer waardevolle aanvulling op de coaching."

Yolande van Loon
puretuinbeleving.nl

"Een tijdje geleden ben ik lid geworden van Daisy’s online mastermindgroep. Telkens word ik aangenaam verrast hoe makkelijk Daisy iets kan uitleggen. Het technische gedeelte is voor mij soms Chinees, maar nee hoor: met zachte aanpak legt ze het super-rustig en gemakkelijk uit, zodat je daarna een ‘aha’-moment hebt en dan ben je trots dat je het ineens tóch begrijpt en kan toepassen."

Ann Van den Heuvel
happy2organize.be

"Ik meldde mij aan voor de online mastermindgroep omdat ik op zoek was naar antwoorden. Ik wilde mijn ei kwijt kunnen, wat betreft het voor mezelf beginnen en mijn worstelingen daarbij. Ik ervaar de groep als heel prettig, respectvol, niet dwingend, met fijne tips en ervaringen. De groep is een aanrader, vooral voor de wat gevoeligere ondernemer, omdat het niet alleen zakelijk is, maar vooral ook de persoon erachter. Daisy is een prettig, gedreven en enthousiast persoon, boeiend om naar te luisteren. Ze is bovendien betrokken en toegankelijk."

Johanne Bree Beernink
detaalgeest.nl
Waarom een Online Mastermind?
 • Je bent momenteel op je eentje aan het ploeteren en dat voelt eenzaam. Daarom wil je je dolgraag verbinden met een groep gelijkgestemde ondernemers;
 • je wil fijne sparringpartners, zodat je je ideeën kan toetsen en omzetten naar concrete actiestappen;
 • je wil accountability-partners, zodat het niet bij dromen blijft, maar je de spreekwoordelijke schop onder je kont krijgt en je werkelijk daadkrachtig wordt;
 • je wil een luisterend oor, omdat het niet altijd even makkelijk is om de moed te vinden om door te gaan;
 • je wil bovendien zelf ook bijdragen, door jouw kennis en ervaring te delen en actief mee te denken met anderen.

 

Wat levert het jou op?
 • je wordt elke dag uitgedaagd om nieuwe stappen te zetten richting jouw droombedrijf;
 • doelen behalen wordt een pak makkelijker, en ook als het moeilijk wordt is doorpakken een veel minder groot obstakel, want je hebt mensen die jou scherp houden;
 • ja duh-uh: meer omzet, meer fijne klanten om mee te werken en een business waar je oprecht trots op kan zijn; althans daar streven we met z'n allen naar;
 • een fijn netwerk aan collega-ondernemers die precies dezelfde struggles doormaken als jij, zodat je steeds een support-netwerk hebt om op terug te vallen.
 
Het levert jou bovendien ook nog:
 • een ton kennis van marketing op, omdat we er natuurlijk praktisch mee aan de slag gaan;
 • maandelijkse online live-momenten in de vorm van een heuse Mastermind Meeting via Zoom, waarin ik je 1-op-1 ga coachen en anderen met je kunnen meedenken;
 • en oja... had ik dat al gezegd? Een boost voor je zelfvertrouwen, want dat is wat er gebeurt als je groeikansen benut en uit je comfortzone stapt.
Whiiiii, dit wil ik →

Wie ben ik?

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Ik onderneem sinds 2005 en ben momenteel werkzaam als businesscoach voor zelfstandige coaches, therapeuten en creatieve ondernemers.

Ik help mijn klanten om het ondernemerschap ten volle op te pakken, zodat ze goed kunnen verdienen met wat ze het liefste doen en écht een positief verschil kunnen maken in de wereld.

Ik doe dat doorheen mijn 100% online coaching-business: ik bied 1-op-1 coachtrajecten op maat aan, maar ook online trainingen en deze online mastermindgroep.

Ontdek mijn verhaal →

Aan de slag!

Kies je formule...

12

euro/maand

inclusief 21% B.T.W.
maandelijks opzegbaar

24/7 toegang tot de Online Mastermind Community

maandelijkse Mastermind Meetings via Zoom

opnames van voorbije Mastermind Meetings 

Ja, ik wil een maandabo →

195

euro

inclusief 21% B.T.W.
eenmalige betaling

24/7 toegang tot de Online Mastermind Community

maandelijkse Mastermind Meetings via Zoom

opnames van voorbije Mastermind Meetings 

Ja, ik wil lifetime access →

Veelgestelde Vragen

Als je op bovenstaande bestelknoppen klikt, dan kom je op een betaalpagina terecht. Betalen kan met iDeal, Bancontact of creditcard. Van zodra jouw betaling is verwerkt, ontvang je automatisch een factuur via e-mail, alsook jouw inloggegevens voor de ledenomgeving, waar je alle praktische informatie kan vinden en meteen van start kan gaan.

Ja, tenzij je tijdig opzegt. Een week vooraf krijg je een e-mail die jou eraan herinnert dat de volgende termijn in rekening zal worden gebracht. Zo heb je nog voldoende tijd om jouw abonnement op te zeggen, indien je dat wil.

Zoom is een conference tool vergelijkbaar met Skype, met het verschil dat je voor Zoom geen account nodig hebt om te kunnen deelnemen. In mijn Zoom-ruimte kunnen we elkaar online ontmoeten. Daarvoor heb je een snelle internetverbinding nodig, een (ingebouwde) webcam en (ingebouwde) microfoon en/of headset. Je kan Zoom gebruiken vanaf je laptop, desktop, tablet of smartphone door op een link te klikken die je ik vooraf doorgeef. 
Het fijne aan Zoom is dat ik ook makkelijk opnames kan maken van onze maandelijkse meetings, zodat je ze nadien kan terugkijken. We kunnen ook, als dat nodig is, ons scherm met elkaar delen. 
En last but not least: neem er een kopje koffie of thee bij en ga lekker in je sweatpants achter je computer zitten — relaxt vanuit je eigen woonkamer of werkplek.

Heb je nog een andere vraag? Dan kan je mij altijd contacteren via [email protected].
Lees ook de Algemene Voorwaarden.

Jaaa, ik wil deelnemen →
Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.