Kraak de Facebook-code

Facebook-frustraties?

Werk je je te pletter op Facebook voor amper resultaat? No more!

Facebook is voor de meeste ondernemers een grote frustratie.
Ze hebben het gevoel er heel veel energie te moeten instoppen voor amper resultaat. 

Het algoritme van Facebook is door de jaren heen heel erg complex en lastig geworden, vooral als je zichtbaar wil zijn met jouw bedrijf. Om de haverklap word je er bovendien aan herinnerd om voor jouw bereik te gaan betalen en organisch bereik is gezakt tot percentages van slechts 6% tot zelfs 1% van je paginafans.
Om helemaal gek van te worden, toch?

Vroeger deelde ik in jouw frustraties.
Ik ken het gevoel maar al te goed om je te pletter te werken, terwijl amper iemand jouw berichten kan zien.

Moet je dan écht giga-budgetten gaan investeren in Facebook-adverteren?
Nee. 

Ik heb voor mezelf, door de jaren heen, een methode ontwikkeld waarmee ik naar mijn gevoel het maximum uit Facebook haal voor slechts 2 euro per dag en dat met zo weinig mogelijk afleiding. Want dat Facebook een afleiding kan zijn, dat is een feit. Dat is ook de bedoeling van Facebook: om jou zo lang mogelijk op het platform online te houden.

Het maximum uit Facebook halen is natuurlijk erg relatief. 
Waar ik het over heb is dat ik anders naar Facebook ben gaan kijken, om dit platform maximaal te kunnen inzetten voor mijn bedrijf, zonder me blauw te gaan betalen.

En voor mij werkt het.
Daarom wil ik mijn methode dan ook dolgraag met jou delen.

Ik ontwikkelde een online training, bestaande uit 4 modules, waarin ik stap voor stap mijn methode uiteen zet.
Je hoeft helemaal geen kennis van Facebook of marketing te hebben om ermee aan de slag te kunnen gaan. Bovendien hoeft jouw budget niet groter te zijn dan 2 euro per dag en die uitgave kan je ook pauzeren wanneer je maar wil.

Behaal ik met mijn methode giga-cijfers en mega-succes?
Nee.

Het gaat me dan ook niet om het aantal likes, volgers, deelacties, en dergelijke, maar wel om oprechte betrokkenheid en het creëren van openingen om van jouw Facebookfans ook écht klanten te gaan maken.

Ik kan je ook geen succes garanderen.
Dit is een methode die voor mij werkt, na jarenlang experimenteren en uitproberen, tot ik een succesformule vond die helemaal paste bij mij en mijn bedrijf.
Ik deel mijn methode doorheen deze online training met veel plezier met jou, maar het zal nog moeten uitwijzen of dit ook voor jou werkt. 

Kortom, met mijn methode krik ik de kwaliteit van jouw Facebookpagina als marketingstrategie flink omhoog, zonder dat je je te pletter moet gaan werken.

Als ook jij op een andere manier naar Facebook kan gaan kijken — en daartoe daag ik je heel graag uit — dan ben ik er zeker van dat mijn methode een opstapje is naar het vinden van jouw unieke werkwijze, die blijvende resultaten afwerpt en jouw bedrijf naar the next level kan brengen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Ik onderneem sinds 2005 en ben momenteel werkzaam als businesscoach voor solo-ondernemende coaches en therapeuten.

Ik sta voor #echtemarketing en bezield ondernemen

Ik help mijn klanten om het ondernemerschap ten volle op te pakken, zodat ze goed kunnen verdienen met wat ze het liefste doen en vooral kunnen genieten van de kleine dingen in het leven.

Ik doe dat doorheen mijn 95% online coaching-business. Online marketing en schrijven zijn mijn passies. Oprecht in verbinding gaan is mijn missie.

Ontdek mijn verhaal →

Wat ga je leren?

Ik heb verschillende modules voor jou gemaakt, waarin ik mijn methode stap voor stap uitleg.

Module 1

In de eerste module gaan we aan de slag met het opkrikken van de kwaliteit van jouw Facebookposts. Jouw Facebookfans verdienen echte verhalen, oprechte interesse van jou en authentieke berichten. Ik leg je uit hoe je van je Facebookpagina een heus herkenbaar verhaal kan maken.

Module 2

In de tweede module gaan we jouw doelgroep groeien. Dit wil zeggen dat we ervoor gaan zorgen dat meer mensen jouw Facebookpagina kunnen vinden; mensen die precies passen in jouw doelgroep. We doen dit op zowel een organische, als een betaalde manier (slechts 1 euro/dag).

Module 3

In deze module gaan we zoveel mogelijk van jouw fans bereiken. We gaan gebruik maken van het algoritme om jouw bereik op te krikken, zowel op een organische, als op een betaalde manier (1 euro/dag). Dit gaat meteen een verschil maken voor de betrokkenheid op jouw pagina.

Module 4

In de laatste module ga ik je leren hoe je kan doorpakken om van paginafans klanten te maken. Deze strategieën kosten je geen cent, alleen op regelmatige basis wat tijd en energie.

Bonus 1

Je krijgt ook nog een bonus waarin ik je ga leren hoe je nog meer op een organische manier jouw zichtbaarheid kan maximaliseren. Dit zijn handige opties die je maar één keer hoeft in te stellen.

Bonus 2

Je krijgt levenslang 24/7 toegang tot de Online Community waar je vragen kan stellen en sparren met andere deelnemers. Ook de modules blijven levenslang voor jou beschikbaar, inclusief updates.

¿Quanta costa?

Jouw investering: 85 euro, exclusief BTW.

Waar zit het addertje?
Nope, geen addertje onder het gras.
Omdat ik geen succes kan garanderen heb ik de investering bewust laag gehouden. Bovendien bevat deze online training geen 1-op-1 begeleiding. Laten we dus realistisch blijven ;-)

Niettemin ga ik heel veel waarde met je delen.
Maar die waarde wordt ook pas écht waardevol als jij er actief mee aan de slag gaat, en dat is geheel aan jou. Het zou een beetje idioot zijn om mij te gaan betalen voor het werk dat JIJ doet, toch?
Bovendien is deze training nieuw, dus kan ik je nog geen succesverhalen (buiten dat van mezelf) laten zien.

Deze training is momenteel nog in de maak. De deuren openen op maandag 13 mei 2019.
Daarom kan je nu tijdelijk instappen aan 50% korting — met de belofte van toekomstige waarde en nieuwe updates — als je je aanmeldt vóór 20 april 2019. De korting wordt automatisch verrekend bij je aanmelding.

Claim jouw korting en betaal slechts 42,50 euro →

Veelgestelde Vragen

Deze online training is bedoeld voor solo-ondernemende coaches en therapeuten die worstelen met Facebook als marketingstrategie. Je hebt het gevoel dat je eindeloos veel energie spendeert aan Facebook, maar er amper resultaten worden behaald. Je wil graag meer klanten uit jouw Facebookpagina kunnen halen en een heleboel afleiding elimineren.

Na de betaling ontvang je via e-mail inloggegevens, waarmee je kan inloggen op de ledenomgeving van mijn website. Op maandag 13 mei 2019 krijg je toegang tot de modules en de Online Community. 

Er zijn in totaal 4 modules en 1 bonusmodule, met telkens 3 tot 6 lessen. De lessen bestaan telkens uit een video of tutorial en soms ook een werkboek. Elke week wordt een nieuwe module voor je opengesteld, gedurende 5 weken in totaal. Ik gok dat je per week een 2-tal uren nodig zal hebben om de lessen door te nemen en de opdrachten uit te voeren. Dit kan natuurlijk verschillen van persoon tot persoon. De modules blijven levenslang voor jou beschikbaar, dus je kan de training makkelijk op eigen tempo doen.

Heb je een vraag over de online training, dan kan je mij altijd een mailtje sturen via [email protected]
Lees ook de Algemene Voorwaarden.

Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.