Human Design met Daisy De Boevere

Jij hebt een unieke blauwdruk waarmee je bent geboren.
Ik help jou om die blauwdruk te decoderen en je ware natuur te leven.

Hé jij, ik ben Daisy...

Als coach in levenskunst help ik jou om jouw unieke blauwdruk te begrijpen en te omarmen en zo te leven als jezelf, ongecompromitteerd authentiek en puur.

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Volgens Human Design ben ik een 5/1 emotionele Projector.
In de kern ben ik lifecoach, maar ik specialiseer me in het integreren van dit bijzondere systeem: Human Design.

Ik heb een achtergrond als professioneel muzikante en coachte 12 jaar lang zangers en vocalisten uit alle lagen van de muziekwereld in mijn eigen praktijk voor ik aan de slag ging als lifecoach.
Deze ervaring leerde me hoe cruciaal de rol van ons lichaamsbewustzijn is in onze dagelijkse beleving. Na die 12 jaar voelde ik dan ook de roep om me te verdiepen in de relatie tussen geest en lichaam en de vele subtiele energieën die op de achtergrond en onder de oppervlakte van ons bewuste leven werkzaam zijn.

Human Design bracht me dan ook naar een diepere beleving van wat Alan Watts "de kunst van het niet-forceren" noemt, ook bekend als "wu wei."  Ik coach nu geen zangers meer maar werk als lifecoach en psycho-spiritueel consulente voor eenieder die op zoek is naar een diepere verbinding met en authentieke expressie van ons ware zelf en ons unieke levensdoel, d.m.v. Human Design.

Zelfstudie & Community

Wil je zelf aan de slag met het decoderen van jouw unieke blauwdruk en het contempleren van de verschillende aspecten die jou maken tot wie je van nature bent? In mijn online leeromgeving vind je een groeiende bibliotheek aan leerrijke (mini-)cursussen, e-books, video's en meer. Bovendien nodig ik je uit om te verbinden met andere reizigers via onze community.

Thee op Vrijdag

Elke andere vrijdag organiseer ik een contactmoment op Zoom om te praten over Human Design. Voel je vrij om met een lekker kopje thee (of koffie, of wat je ook verkiest) deel te nemen door jouw contemplaties, ervaringen, vragen en je Human Design-grafiek mee te brengen. Tijdens dit contactmoment kan je verbinden met mede-reizigers en leren van elkaar.

1:1 Begeleiding

Ik help je om je unieke blauwdruk te decoderen en te begrijpen zodat je kan afleren en loslaten wat niet van jou is en niet bij jou past. Ik leer je hoe je beslissingen kan nemen in je leven, puur en authentiek als jezelf en zo bijzonder kan afstemmen op de wijsheid van jouw lichaam. Je kan bij mij ook terecht voor coaching-sessies waarbij we gebruik maken van Human Design.

Recente Blogs

2027: De Grote Mutatie — deel 2

1 februari 2023

Ik vertelde in mijn vorige blog slechts de helft van het verhaal. Laten we dus nu nog wat dieper duiken in deze boeiende materie...

Lees meer

2027: De Grote Mutatie

25 januari 2023

De "Cross of Planning" loopt op z'n einde en we duiken binnen een 4-tal jaar in de "Cross of the Sleeping Phoenix."
Maar wat betekent dat nu precies?

Lees meer

Waarom Type niet heiligmakend is...

18 januari 2023

Je Human Design-type is niet heiligmakend, maar net erg veralgemeend. En dat doet jou geen eer aan.  

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Meld je aan om mijn nieuwsbrief te ontvangen — je ontvangt maximaal 4 e-mails per maand:

Je kan op elk moment uitschrijven via de link onderaan elke e-mail.
Voor meer details, check mijn privacyverklaring.