Human Design met Daisy De Boevere

Jij hebt een unieke blauwdruk waarmee je bent geboren.
Ik help jou om die blauwdruk te decoderen en je ware natuur te leven.

Hé jij, ik ben Daisy...

Als coach in levenskunst help ik jou om jouw unieke blauwdruk te begrijpen en te omarmen en zo te leven als jezelf, ongecompromitteerd authentiek en puur.

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Volgens Human Design ben ik een 5/1 emotionele Projector.
In de kern ben ik lifecoach, maar ik specialiseer me in het integreren van dit bijzondere systeem: Human Design.

Ik heb een achtergrond als professioneel muzikante en coachte 12 jaar lang zangers en vocalisten uit alle lagen van de muziekwereld in mijn eigen praktijk voor ik aan de slag ging als lifecoach.
Deze ervaring leerde me hoe cruciaal de rol van ons lichaamsbewustzijn is in onze dagelijkse beleving. Na die 12 jaar voelde ik dan ook de roep om me te verdiepen in de relatie tussen geest en lichaam en de vele subtiele energieën die op de achtergrond en onder de oppervlakte van ons bewuste leven werkzaam zijn.

Human Design bracht me dan ook naar een diepere beleving van wat Alan Watts "de kunst van het niet-forceren" noemt, ook bekend als "wu wei."  Ik coach nu geen zangers meer maar werk als lifecoach en psycho-spiritueel consulente voor eenieder die op zoek is naar een diepere verbinding met en authentieke expressie van ons ware zelf en ons unieke levensdoel, d.m.v. Human Design.

Zelfstudie & Community

Wil je zelf aan de slag met het decoderen van jouw unieke blauwdruk en het contempleren van de verschillende aspecten die jou maken tot wie je van nature bent? In mijn online leeromgeving vind je een groeiende bibliotheek aan leerrijke (mini-)cursussen, e-books, video's en meer. Bovendien nodig ik je uit om te verbinden met andere reizigers via onze community.

Live Workshops & Lessen

Af en toe organiseer ik een live bijeenkomst om in een specifiek aspect van Human Design te duiken. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een vertaalde lezing van Ra Uru Hu op Clubhouse, een Zoom-workshop of -les, of een live-gesprek waarin we ons onderdompelen in een bepaald thema. Wanneer je deelneemt krijg je achteraf ook toegang tot de replay, indien het event wordt opgenomen.

1:1 Begeleiding

Ik help je om je unieke blauwdruk te decoderen en te begrijpen zodat je kan afleren en loslaten wat niet van jou is en niet bij jou past. Ik leer je hoe je beslissingen kan nemen in je leven, puur en authentiek als jezelf en zo bijzonder kan afstemmen op de wijsheid van jouw lichaam. Je kan bij mij ook terecht voor coaching-sessies waarbij we gebruik maken van Human Design.

Recente Blogs

Sacrale Autoriteit

15 maart 2023

Ik kreeg al meermaals de vraag van Sacrale Generators hoe dat dan zit met die Sacrale geluiden. Nu, ik kan het alleen maar omschrijven vanuit mijn perspectief.

Lees meer

Nerveus

7 maart 2023

Nervositeit is een typische uiting van emotionele Autoriteit. En daar wil ik graag wat meer over vertellen, vanuit mijn eigen ervaring.

Lees meer

De Maya

21 februari 2023

We leven in een illusie. Maar hoe zit dat dan precies en wat moeten we daarmee? De term "maya" komt uit het Sanskriet en betekent illusie of magie, of de sluier van illusie.

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Meld je aan om mijn maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:

Je kan op elk moment uitschrijven via de link onderaan elke e-mail.
Voor meer details, check mijn privacyverklaring.