Haal meer klanten uit Facebook

Genoeg van Facebook?

Klaar om het anders aan te pakken!

Facebook is voor veel ondernemers een grote frustratie.
Ze hebben het gevoel er heel veel energie te moeten instoppen voor veel te weinig resultaat.

Het algoritme van Facebook is door de jaren heen heel erg complex en lastig geworden, vooral als je zichtbaar wil zijn met jouw bedrijf. Om de haverklap word je er bovendien aan herinnerd om voor jouw bereik te gaan betalen en organisch bereik is gezakt tot percentages van slechts 6% tot zelfs 1% van je paginafans.
Om helemaal gek van te worden, toch?

Ik begrijp hoe je je voelt.
Je wil het liefst zo weinig mogelijk tijd, energie en budget besteden aan Facebook. Je wil Facebook gebruiken voor wat jij leuk vindt: contact maken met mensen, zonder al dat marketing-gedoe erbij.

En wat je eigenlijk écht wil is puur in verbinding gaan met jouw doelgroep en jouw passies delen... EN toch ook klanten uit Facebook halen.

Maar. Hoe. Dan? 

Ik ben voor mezelf de uitdaging aangegaan om een methode te ontwikkelen waarmee ik puur investeer in Facebook als een middel om mijn passies te delen met de wereld en oprecht contact te maken met mijn doelgroep. Héérlijk!

Die methode wil ik helemaal voor je uit de doeken doen in deze online training, zodat jij er ook mee aan de slag kan.

In deze training leer je:

  • hoe je je oprecht met je doelgroep kan verbinden, zodat marketing helemaal niet meer voelt als marketing, maar als puur en oprecht delen;
  • hoe je meer klanten haalt uit Facebook, zónder dat het voelt als verkopen en zonder dat je je te pletter moet gaan werken;
  • hoe je dit allemaal op een authentieke en integere manier kan bewerkstelligen, op een manier waarvoor Facebook oorspronkelijk is bedoeld: socializen.

Kortom, we gooien de conventionele marketing buiten en gaan op een andere manier met Facebook om. Als jij een solo-onderneemster bent die geeft om jouw doelgroep, dan wil je ook geen marketingtrucjes en kortetermijnsucces; dan wil jij aan duurzame relaties en wederzijds vertrouwen werken.

En als kers op de taart: we doen het helemaal op een ORGANISCHE manier. Yep, je leest het goed: zonder advertenties.

Oooeh, vertel me meer →

Wie ben ik?

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Ik onderneem sinds 2005 en ben momenteel werkzaam als businesscoach.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwelijke solo-onderneemsters te helpen vanuit het hart te ondernemen.

Ik help je vanuit zelfvertrouwen je eigen plek in te nemen en leer je hoe je op een integere manier aan marketing kan doen, op een manier die helemaal bij jou past.

Ik doe dat doorheen mijn 100% online coachingbedrijf. Marketing en schrijven zijn mijn passies. Oprecht verbinden is mijn missie.

Ontdek mijn verhaal →

Wat ga je leren?

Ik heb verschillende modules voor jou gemaakt, waarin ik mijn methode stap voor stap uitleg.

Module 1

In de eerste module gaan we bouwen aan jouw unieke tribe. We gaan als het ware "jouw type mensen" aantrekken, die jou met veel plezier gaan volgen.

Module 2

In deze module gaan we meer interactie en betrokkenheid op gang brengen, zodat Facebook jou nog eens extra gaat belonen met meer bereik. 

Module 3

In de derde module halen we meer klanten uit Facebook. Ik laat je zien hoe je dat kan bewerkstelligen op een organische manier, dus zonder advertenties.

Module 4

Ik laat je zien hoe je met de instellingen van Facebook ervoor zorgen dat je je zichtbaarheid kan maximaliseren. Dit hoef je maar een keer in te stellen.

Bonus 1

In deze bonus deel ik nog een aantal handigheden met je, zoals een checklist om op elk moment overzicht te houden over jouw Facebook-activiteiten.

Jouw investering

85 euro, excl. BTW

In totaal duurt deze online training 5 weken.
De deuren voor deze training gaan opnieuw open op maandag 24 juni 2019. 
Je krijgt ook alle toekomstige updates van deze training.

Meld je nu al aan →

Veelgestelde Vragen

Deze online training is bedoeld voor solo-onderneemsters die worstelen met Facebook als marketingstrategie. Je hebt het gevoel dat je eindeloos veel energie spendeert aan Facebook, maar er amper resultaten worden behaald. Je wil graag meer klanten uit jouw Facebook kunnen halen op een authentieke en integere manier, in plaats van te werken met allerlei marketingtrucjes en quick-fixes.

Na de betaling ontvang je via e-mail inloggegevens, waarmee je kan inloggen op de ledenomgeving van mijn website. Op maandag 24 juni 2019 krijg je toegang tot eerste module. Elke week wordt een nieuwe module voor jou opengesteld.

Je hebt geen extra budget nodig om alle modules tot een goed einde te brengen. Daarnaast kan je er eventueel voor kiezen om met een social media scheduling tool te werken, waarvoor je de abonnementskosten zelf draagt. Maar je kan natuurlijk ook in Facebook zelf inplannen, wat gratis is.

Er zijn in totaal 4 modules en 1 bonusmodule, met telkens 4 tot 8 korte lessen. De lessen bestaan uit een video of tutorial en soms ook een script of werkblad. Elke week wordt een nieuwe module voor je opengesteld. Per week een 2 à 3-tal uren nodig zal hebben om de lessen door te nemen en de opdrachten uit te voeren. Dit kan natuurlijk verschillen van persoon tot persoon. De modules blijven voor jou beschikbaar, dus je kan de training makkelijk op eigen tempo doen.

Nee, deze training bevat geen 1-op-1 begeleiding, wel kan je vragen stellen onder elke les, door een reactie te plaatsen. Daarom heb ik de investering voor deze training ook bewust laag gehouden. Wil je toch graag 1-op-1 begeleiding, dan kan je voor een meerprijs van 105 euro, excl. BTW, genieten van een online feedbacksessie van 1 uur via Zoom.

Heb je een vraag over de online training, dan kan je mij altijd een mailtje sturen via [email protected]
Lees ook de Algemene Voorwaarden.

Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.