Gratis

Elke dinsdagochtend tips, inspiratie & inzichten in je mailbox!

Niet je doordeweekse nieuwsbrieven, maar vlot-lezende persoonlijke verhalen, tips en aha!-momenten van ... jawel, yours truly!

Ik ben nogal berucht om mijn eigen-wijze schrijfstijl en kan het niet laten de diepte in te duiken om thema's bespreekbaar te maken die ertoe doen, ongeacht wat de wereld daarvan vindt.

Ik waarschuw je dan ook: niet voor ondernemers die aan de oppervlakte willen blijven drijven, confrontatie liever uit de weg gaan of de norm willen volgen. Bovendien schrijf ik geen korte tekstjes, hehe.

Maar ik beloof het je: oprecht, authentiek, eerlijk en waardevol. Dat is wat ik je elke week tracht te brengen. 98% van mijn lezers blijven dan ook trouw op mijn mailinglijst — waarvoor mijn oprechte dank en bewondering.

 

Speciale bonus

Ontvang ook meteen 3 leerrijke e-books om jouw bedrijf naar the next level te brengen:

Starten met jouw Droombedrijf
Business Roadmap
Breek door je Geldblokkades in Vier Stappen

Gratis bovenop jouw (ook gratis) e-mailabonnement!

 

Meld je hieronder aan en ontvang 's dinsdags, omstreeks 07u00, maximaal 4x per maand (uitzonderlijk slaan we eens een weekje over) lekker veel leespret, en ontvang meteen ook 3 gratis e-books om jouw bedrijf naar the next level te brengen:

Jaaaaaaa, ik wil de gratis tips & e-books:

Ik ga akkoord met de privacyverklaring zoals vermeld onderaan deze website.

"Ik vind jouw tips echt te gek en ook uniek in haar soort. Veel ondernemerscoaches delen veel dezelfde tips. Van jouw nieuwsbrieven leer ik steeds iets nieuws."

Odette Sorber
Musicare.info

"Geweldig hoe je je verhaal vertelt! Ik meldde me aan voor die waardevolle tips die je uit eigen ervaring gevonden hebt. Ze geven mij inspiratie en moed om door te gaan. Ze voelen heel persoonlijk aan. Het zijn no-nonsense e-mails. Echte verhalen met persoonlijke gebeurtenissen worden omgezet naar handige tools, die mij nieuwe inzichten geven, of die ik zelfs meteen kan toepassen. Ik denk dat iedereen deze e-mails wel kan gebruiken, zo waardevol! Ik vind het bovendien echt krachtig hoe jij elke week zo'n interessante mail verstuurd krijgt!"

Charlotte Boogaerts
livverity.com & c-pure.be

"Ik meldde me aan voor de wekelijkse e-mails, omdat ik op zoek was naar een andere kijk op ondernemen. Ik zoek het altijd buiten Nederland, omdat ik het idee heb dat we hier in Nederland zijn vastgeroest. Ik vind de wekelijkse e-mails heerlijk om te lezen. Ze zijn een welkome break in mijn inbox. Ik raad de wekelijkse e-mails aan, omdat het leuk is om het ondernemerschap op een andere manier te horen. Daisy is bovendien een interessant persoon, ze is zachtaardig en kent zichzelf erg goed."

Cheryl Porcelijn
cprecision.nl

"Ik heb me aangemeld voor de wekelijkse e-mails omdat ik wilde leren vanuit de kern te gaan ondernemen. Ik ervaar de e-mails als heel erg positief. Vooral inspiratie en tips rond mindset levert het me op. Je bent heel erg authentiek, open, oprecht en vanuit het hart. Ik ervaar jou als authentiek, dapper, vernieuwend, inspirerend en heel leuk! Ik ben blij dat we ‘dezelfde’ weg bewandelen. Ik wil de wekelijkse e-mails aanraden omdat ik weet dat je veel mensen - en helemaal wat gevoeligere ondernemers - steengoed kan helpen."

Carolijn Vet
vetgelukkig.nl

"Ik was op zoek naar tips voor ondernemen als coach. Ik krijg energie van je mails en vertrouwen dat ik mijn eigen weg kan vinden die tot resultaat leidt. Voor mij ben je een motivator. Je e-mails zijn authentiek, positief en duidelijk, en ze zijn makkelijk te lezen en inspirerend."

Wendy Coolen
power-to-be.com

"Daisy is een geweldig warm persoon. Ze onderneemt echt met het hart. In haar wekelijkse e-mails vertelt ze open en eerlijk over haar zoektochten en ontdekkingstochten. Ondertussen krijg je waardevolle tips over het ondernemen als solopreneur!"

Janien Leeuwerke
schaamteloosimperfect.nl
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.