Ervaringen

Janien Leeuwerke

Coach

"Daisy is een geweldig warm persoon. Ze onderneemt echt met het hart. In haar wekelijkse e-mails vertelt ze open en eerlijk over haar zoektochten en ontdekkingstochten. Ondertussen krijg je waardevolle tips over het ondernemen als solopreneur!"

www.schaamteloosimperfect.nl

Odette Sorber

Coach

"Ik vind jouw tips echt te gek en ook uniek in haar soort. Veel ondernemerscoaches delen veel dezelfde tips. Van jouw nieuwsbrieven leer ik steeds iets nieuws."

www.musicare.info

Wendy Coolen

Coach

"Ik was op zoek naar tips voor ondernemen als coach. Ik krijg energie van jouw wekelijkse mails en vertrouwen dat ik mijn eigen weg kan vinden die tot resultaat leidt. Voor mij ben je een motivator. Je e-mails zijn authentiek, positief en duidelijk, en ze zijn makkelijk te lezen en inspirerend."

www.power-to-be.com

Carolijn Vet

Transformatieve Mediator

"Ik klopte bij Daisy aan omdat ik vastliep met de groei van mijn onderneming. Ik wist niet hoe en welke stappen ik moest zetten op het gebied van vooral marketing. Ik ben met Daisy in zee gegaan omdat ik haar vertrouw. Ze weet waarover ze het heeft. De manier waarop zij haar onderneming aanpakt, sprak me heel erg aan. Haar aanpak is zeer professioneel, grondig en – het allerbelangrijkste – met het hart. Ze luistert heel goed waardoor ze mij stimuleert stappen te zetten die ik alleen niet had gedurfd.

Ik heb het coaching-traject als heel erg positief ervaren! Ik heb mijn e-mailmarketing hierdoor volledig op poten. Ik had niet durven dromen dat ik dit met Daisy’s hulp in zo een korte tijd voor elkaar zou kunnen krijgen. Ik heb bovendien tools gekregen om iedere keer weer een stap te maken. Dit bespaarde me heel wat frustraties en geld. En het had me ook zelfvertrouwen gekost, als ik dit niet had gedaan.

Daisy is mij, door al haar ervaring en doordat zij echt luistert, steeds twee stappen voor. Ze is een betrokken en ervaren coach, waardoor ik me heel veilig voel om stappen te zetten met mijn onderneming. Stappen die ik anders niet had durven zetten. Ik wil dit coaching-traject dus zeker aanraden. Ik ben Daisy heel erg dankbaar!

Ik heb me ook aangemeld voor de wekelijkse e-mails, omdat ik wilde leren vanuit de kern te gaan ondernemen. Ik ervaar de e-mails als heel erg positief. Vooral inspiratie en tips rond mindset levert het me op.

Daisy, je bent heel erg authentiek, open, oprecht en vanuit het hart. Ik ervaar jou als authentiek, dapper, vernieuwend, inspirerend en heel leuk! Ik ben blij dat we ‘dezelfde’ weg bewandelen.

Ik wil ook de wekelijkse e-mails aanraden omdat ik weet dat je veel mensen - en helemaal wat gevoeligere ondernemers - steengoed kan helpen."

www.vetgelukkig.nl

Ann Van den Heuvel

Home & Life Organizer

"Een tijdje geleden ben ik lid geworden van Daisy’s online mastermindgroep. Telkens word ik aangenaam verrast hoe makkelijk Daisy iets kan uitleggen. Het technische gedeelte is voor mij soms Chinees, maar nee hoor: met zachte aanpak legt ze het super-rustig en gemakkelijk uit, zodat je daarna een ‘aha’-moment hebt en dan ben je trots dat je het ineens tóch begrijpt en kan toepassen."

www.happy2organize.be

Johanne Bree Beernink

Schrijfster & Auteur

"Ik meldde mij aan voor de online mastermindgroep omdat ik op zoek was naar antwoorden. Ik wilde mijn ei kwijt kunnen, wat betreft het voor mezelf beginnen en mijn worstelingen daarbij. Ik ervaar de groep als heel prettig, respectvol, niet dwingend, met fijne tips en ervaringen. De groep is een aanrader, vooral voor de wat gevoeligere ondernemer, omdat het niet alleen zakelijk is, maar vooral ook de persoon erachter. Daisy is een prettig, gedreven en enthousiast persoon, boeiend om naar te luisteren. Ze is bovendien betrokken en toegankelijk."

www.detaalgeest.nl

Els Hellemans

Virtueel Assistent

"Ik heb veel gehad aan de website scan. De dingen waar ik bij het maken mee geworsteld heb, kwamen nog eens aan bod. De eye-opener voor mij was wel de call-to-action -opmerking. Daar heb ik ondertussen al verandering in proberen te brengen. Met de andere suggesties ga ik zeker nog aan de slag. Nogmaals bedankt, Daisy!"

www.focus-together.be

Bo Desmadryl

Relaxatie- & Orthomoleculair Therapeut

"Voor ik met mijn traject startte voelde ik me onzeker, worstelde ik met de meningen van anderen en had ik behoefte aan goed advies. Samenwerken met Daisy heeft nog eens bevestigd dat, als het op mijn praktijk aankomt, ik me niet echt mag baseren op de adviezen van mensen uit m’n omgeving. Ik moet naar mijn intuïtie durven luisteren en ondernemen met vertrouwen in mezelf en de toekomst. 

De coaching is een aanrader, want het is absoluut niet gemakkelijk om op je eentje iets op te bouwen. Je hebt hierbij nood aan iemand die je tips kan geven en waaraan je dingen kan toetsen. Iemand met ervaring en die objectief is. Als ondernemer zit je soms zo midden in je eigen project dat je iemand nodig hebt die je helpt om het volledige plaatje te zien.

Het is heel fijn dat je tijdens het traject zo snel, zo veel informatie krijgt. Het is echt zeer goede service. Ook het feit dat Daisy voeling heeft met mijn activiteit, geeft me veel vertrouwen. Daisy is iemand die zich verdiept in jouw onderneming om jouw vervolgens all-round te ondersteunen in een groeiproces. Een groei van ondernemer én onderneming.

Daisy coacht je als ondernemer én mens, op een pure manier. Ze biedt een persoonlijk traject aan, gebaseerd op je vragen. Geen standaard stappenplannen of snel-rijk-marketingtricks."

www.bodesmadryl.be ● www.equirelaxatie.be 

Mieke Van Looy

Schrijfster & Fotografe

"Hartelijk dank voor de schitterende en heel bruikbare website scan. Echt top!"

www.miekevanlooy.com

Natasja Terpstra

Doe-het-zelf Designer

"De nieuwsbrief die je stuurt is een van de weinige die ik lees."

www.hollandelijk.nl

Haidé Van Gheluwe

HR Coach & Manager

"Zo energie-gevend te zien hoe gepassioneerd jij met marketing omgaat, beste Daisy. Genieten!"

Cheryl Porcelijn

Web & Branding Designer

"Ik meldde me aan voor de wekelijkse e-mails, omdat ik op zoek was naar een andere kijk op ondernemen. Ik zoek het altijd buiten Nederland, omdat ik het idee heb dat we hier in Nederland zijn vastgeroest. Ik vind de wekelijkse e-mails heerlijk om te lezen. Ze zijn een welkome break in mijn inbox. Ik raad de wekelijkse e-mails aan, omdat het leuk is om het ondernemerschap op een andere manier te horen. Daisy is bovendien een interessant persoon, ze is zachtaardig en zelfkennend."

www.cprecision.nl

Annemiek van Luinen

Grafisch vormgeeftster

"Daisy heeft voor mij de website scan uitgevoerd. Best spannend om dat te laten doen als webdesigner! Het is heel makkelijk om over kleine dingen heen te kijken als je je eigen website maakt, dus het is super fijn als iemand van buitenaf met je meekijkt. De manier waarop Daisy dit aanpakt is heel uitgebreid, persoonlijk én waardevol. Ondanks dat ik al op de goede weg zat qua teksten en layout, heeft ze toch fijne tips en verbeterpunten kunnen geven. Daarnaast heeft ze ook meegekeken naar een landingspagina voor mijn nieuwe aanbod, wat super waardevol was. Door de website scan heb ik niet alleen verbeterpunten gekregen, maar ben ik ook zelfverzekerder geworden over mezelf, mijn website en mijn aanbod. Ik zou het iedereen aanraden!"

www.bloom-graphics.com

 

Els Bouchier

Crea-onderneemster

"Jouw website scan was mega interessant! Een hele dikke dankjewel. Ik heb zonet de video bekeken, samen met mijn zoon (die IT studeert). Ik heb massaal veel goede tips gehoord: sommigen wist ik uiteraard (zoals de verouderde info); anderen zijn terecht en hebben me de ogen geopend. Ik kan het niet beter verwoorden dan mijn zoon deed: 'Dat zijn echt goeie tips. Mama, er is heel veel waarde in deze video!'"

www.amuseersels.be

Yolande van Loon

Tuincoach

"Ik ben gestart met een traject bij Daisy en ook lid van de online mastermindgroep geworden. Alle facetten van het ondernemerschap komen aan bod. Maandelijks kan ik de online groepsmeeting bijwonen. Zo voel ik me als onderneemster niet alleen staan in het ondernemerschap. De online mastermindgroep is voor mij een zeer waardevolle aanvulling op de coaching.

Waarin jij je duidelijk onderscheidt is het feit dat jouw trainees personen zijn waar je om geeft en we zijn geen nummer. Dat is een ongelooflijk sterke kant van jouw coaching.

Je hebt geen vaststaand plan maar beweegt mee met de ontdekkingsreis van je klanten, al geef je ons wel op tijd een liefdevolle schop onder de kont. Je overziet het grote geheel als we afdwalen en geeft ons de ruimte om te ontdekken wat bij ons past. Je durft jezelf kwetsbaar op te stellen en geeft regelmatig een kijkje in je eigen leven, zowel op het persoonlijke vlak alsook in je zakelijke ‘keuken’.

We zien jou ook groeien en mooie stappen maken in jouw eigen ondernemerschap, waardoor je ons ook blijft inspireren om knopen door te hakken en keuzes durven te maken. Het feit dat je, behalve coaching, op het ondernemersvlak ook onze mindset goed bewaakt, vind ik nog zo’n sterk punt. En wat ik helemaal fijn vind is dat je alle kennis en vaardigheden bezit om ons bij te spijkeren als het gaat om de techniek van het ondernemen. Als afsluiter wil ik nog uitspreken dat je altijd met groot respect met ons communiceert, wat ik zeer kan waarderen."

www.puretuinbeleving.nl

Vanessa Haspeel

Gezondheidscoach

"Allemaal goede tips eigenlijk! Bedankt! Jouw feedback geeft me een algemeen gevoel gegeven dat de website eigenlijk enkel voor mij logisch ineen zit maar niet zozeer voor de bezoeker.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn website wat 'aan het verwaarlozen' was omdat ik wat overdonderd was door het geheel. Maar dankzij jouw video en feedback heb ik een leidraad nu, een houvast. En voelt het nu al minder overdonderd om aanpassingen te maken. De mogelijke stappen in het actieplan zijn me duidelijker! Waaaw! En dat met 1 video! Superwaardevol! Dank je wel!"

www.havancoaching.be

Charlotte Boogaerts

Singer/Songwriter & Natuurvoedingsconsulente

"De coaching die ik van Daisy kreeg was heel aangenaam. Ze vertelt eerlijk vanuit eigen ervaringen en kijkt met veel begrip naar de situatie. Vanuit haar scherpzinnig perspectief herwerkt ze mijn oorspronkelijk idee in een paar tellen uit tot de wens van mijn klanten. Zonder het concept te verliezen. Dit vind ik heel straf en dat had ik zelf nooit gekund!

Bij Daisy kreeg ik meer dan ik verwacht had. Niet alleen was er een vlot gesprek, ook was het op een fijne manier to the point en kreeg ik snel helder te zien hoe ik het kan aanpakken. Ik kon meteen zelf aan de slag en kreeg snel nuttige feedback op mijn doorgestuurde werk.

Daisy weet goed waarover ze praat en kan zich goed inleven in mij én in mijn klanten! Dankzij Daisy voel ik mij nu al dichter bij mijn toekomstige klanten.

Ook de website scan was waardevol. Ik ben direct begonnen om alles toe te passen, zeer goede raad die je geeft en super-handig met de video. Wel nagelbijtend spannend om je mijn website te horen beoordelen, Daisy!

Ook geweldig hoe je je verhaal vertelt doorheen je wekelijkse e-mails! Ik meldde me aan voor die waardevolle tips die je uit eigen ervaring gevonden hebt. Ze geven mij inspiratie en moed om door te gaan. Ze voelen heel persoonlijk aan.

Het zijn no-nonsense e-mails. Echte verhalen met persoonlijke gebeurtenissen worden omgezet naar handige tools, die mij nieuwe inzichten geven, of die ik zelfs meteen kan toepassen. Ik denk dat iedereen deze e-mails wel kan gebruiken, zo waardevol!

Ik vind dat je een authentieke en bewuste onderneemster bent, die haar eigen ervaringen en worstelingen gebruikt om andere bewuste onderneemsters te helpen. Je spreekt en werkt vanuit je hart en gevoel. Ik ken je al langer en ik ben dankbaar dat ik jou kan blijven volgen. Je inspireert mij nog steeds en je bent iemand die altijd eerlijk feedback geeft.

Ik weet 100% zeker dat jij puur en alleen het goed voor hebt met iedereen. Zo een goed mens wil je dicht bij je houden. Ik vind het bovendien echt krachtig hoe jij elke week zo'n interessante mail verstuurd krijgt!"

www.livverity.com ● www.c-pure.be 

Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.