Dinsdag Inspiratie

Nog een saaie nieuwsbrief erbij?

Nee hoor, wel elke dinsdag een persoonlijk verhaal in je mailbox!

Want daar draait het mij om: mijn passie voor schrijven uitoefenen mét respect voor je mailbox.
Er doet namelijk al genoeg crap de ronde en je kan dergelijke e-mails vast missen als kiespijn.

Ik schrijf vanuit mijn eigen ervaringen als ondernemer en als contact op mijn e-maillijst zit je op de eerste rij om mijn nieuwste aha!-momenten, maar ook mijn f*ck-ups, te aanschouwen.

In mijn e-maillijst zit je op de eerste rij.
In mijn e-mails deel ik hoofdzakelijk dingen die ik nergens anders deel.
Niet op mijn website, niet in mijn blog, niet op de sociale media. En dan heb ik het niet alleen over verhalen en inzichten, maar ook over leuke cadeautjes en speciale aanbiedingen die alleen jij, als lezer, krijgt :-)

Bovendien krijg je er gratis 3 leerrijke e-books bovenop!

Wie ben ik?

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Ik onderneem sinds 2005 en ben momenteel werkzaam als businesscoach voor solo-ondernemende coaches en therapeuten.

Ik sta voor #echtemarketing en bezield ondernemen

Ik help mijn klanten om het ondernemerschap ten volle op te pakken, zodat ze goed kunnen verdienen met wat ze het liefste doen en vooral kunnen genieten van de kleine dingen in het leven.

Ik doe dat doorheen mijn 95% online coaching-business. Online marketing en schrijven zijn mijn passies. Oprecht in verbinding gaan is mijn missie.

Ontdek mijn verhaal →

Mijn 3 beste e-books

Als je je aanmeldt voor mijn wekelijkse dinsdag-inspiratie via e-mail, dan ontvang je onderstaande 3 e-books er als cadeautje bovenop.

E-book 1: "Een kijkje in mijn bedrijf — Aan de achterkant"

E-book 2: "Marketing misverstanden anno 2019 — 12 marketingtips en waarom ze niet werken"

E-book 3: "Starten met jouw droombedrijf — werkboek voor multi-gepassioneerde ondernemers"

Jaaaaaa, ik word insider!

Je krijgt mijn 3 beste e-books en ontvangt daarna mijn wekelijkse dinsdagmails, boordevol tips, aha!-momenten, inspiratie en af en toe een exclusief insider-cadeautje:

Yes, ik meld me aan**

(*) Verplichte velden — lees de privacyverklaring hier.

(**) Wil je liever geen e-mails ontvangen, dan kan je mijn e-books ook integraal downloaden, zonder je e-mailadres op te geven: Een Kijkje in mijn Bedrijf12 Marketing MisverstandenStarten met jouw Droombedrijf. Ik wil je namelijk niet tricken tot het opgeven van je e-mailadres. Maar als je je wél aanmeldt, ontvang je natuurlijk nog veel meer dan alleen deze e-books. Dan zit je écht op de eerste rij en krijg je insider-nieuws dat ik nergens anders deel ;-)

"Ik vind jouw tips echt te gek en ook uniek in haar soort. Veel ondernemerscoaches delen veel dezelfde tips. Van jouw nieuwsbrieven leer ik steeds iets nieuws."

Odette Sorber
Musicare.info

"Geweldig hoe je je verhaal vertelt! Ik meldde me aan voor die waardevolle tips die je uit eigen ervaring gevonden hebt. Ze geven mij inspiratie en moed om door te gaan. Ze voelen heel persoonlijk aan. Het zijn no-nonsense e-mails. Echte verhalen met persoonlijke gebeurtenissen worden omgezet naar handige tools, die mij nieuwe inzichten geven, of die ik zelfs meteen kan toepassen. Ik denk dat iedereen deze e-mails wel kan gebruiken, zo waardevol! Ik vind het bovendien echt krachtig hoe jij elke week zo'n interessante mail verstuurd krijgt!"

Charlotte Boogaerts
livverity.com & c-pure.be

"Ik meldde me aan voor de wekelijkse e-mails, omdat ik op zoek was naar een andere kijk op ondernemen. Ik zoek het altijd buiten Nederland, omdat ik het idee heb dat we hier in Nederland zijn vastgeroest. Ik vind de wekelijkse e-mails heerlijk om te lezen. Ze zijn een welkome break in mijn inbox. Ik raad de wekelijkse e-mails aan, omdat het leuk is om het ondernemerschap op een andere manier te horen. Daisy is bovendien een interessant persoon, ze is zachtaardig en kent zichzelf erg goed."

Cheryl Porcelijn
cprecision.nl

"Ik heb me aangemeld voor de wekelijkse e-mails omdat ik wilde leren vanuit de kern te gaan ondernemen. Ik ervaar de e-mails als heel erg positief. Vooral inspiratie en tips rond mindset levert het me op. Je bent heel erg authentiek, open, oprecht en vanuit het hart. Ik ervaar jou als authentiek, dapper, vernieuwend, inspirerend en heel leuk! Ik ben blij dat we ‘dezelfde’ weg bewandelen. Ik wil de wekelijkse e-mails aanraden omdat ik weet dat je veel mensen - en helemaal wat gevoeligere ondernemers - steengoed kan helpen."

Carolijn Vet
vetgelukkig.nl

"Ik was op zoek naar tips voor ondernemen als coach. Ik krijg energie van je mails en vertrouwen dat ik mijn eigen weg kan vinden die tot resultaat leidt. Voor mij ben je een motivator. Je e-mails zijn authentiek, positief en duidelijk, en ze zijn makkelijk te lezen en inspirerend."

Wendy Coolen
power-to-be.com

"Daisy is een geweldig warm persoon. Ze onderneemt echt met het hart. In haar wekelijkse e-mails vertelt ze open en eerlijk over haar zoektochten en ontdekkingstochten. Ondertussen krijg je waardevolle tips over het ondernemen als solopreneur!"

Janien Leeuwerke
schaamteloosimperfect.nl
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.