DeesMail

Nee, niet nog een saaie nieuwsbrief

Wel elke dinsdag een vlot-lezend, persoonlijk verhaal in je mailbox!

Want daar draait het mij om: mijn eigen ervaringen delen en mijn beste tips doorgeven over ondernemen vanuit je hart, mét respect voor je mailbox. Er doet namelijk al genoeg crap de ronde en je kan dergelijke e-mails vast missen als kiespijn.

Waarom abonneren op die van mij?

  • niet je doordeweekse nieuwsbrief, m.a.w. geen reclame;
  • gemiddeld 55% leest mijn e-mails elke week weer opnieuw;
  • 97% van mijn lezers heeft zich na 2 jaar nog steeds niet uitgeschreven;
  • wat ik in mijn e-mails deel, deel ik nergens publiekelijk op het internet, alleen in mijn besloten Facebookgroep;
  • het is he-le-maal gratis — geen addertje onder het gras en je kan je op elk moment uitschrijven!

Schrijven is mijn passie, dus wat ik deel in mijn nieuwsbrieven, schreef ik met hart en ziel. Ik schrijf omdat ik dat leuk vind en tegelijkertijd mijn ervaringen als ondernemer met jou kan delen. Als ik al over mijn aanbod vertel, dan is dat nooit de hoofdnoot van mijn e-mails, maar eerder een P.S. 

Lees onderaan deze pagina ook de ervaringen van mijn lezers :-)

Overtuigd?
Meld je hieronder aan:

Ik word DeesMail insider!

Je ontvangt mijn wekelijkse DeesMail op dinsdag, boordevol tips, aha!-momenten, inspiratie en persoonlijke verhalen:

"Ik heb me aangemeld voor de wekelijkse e-mails omdat ik wilde leren vanuit de kern te gaan ondernemen. Ik ervaar de e-mails als heel erg positief. Vooral inspiratie en tips rond mindset levert het me op. Je bent heel erg authentiek, open, oprecht en vanuit het hart. Ik ervaar jou als authentiek, dapper, vernieuwend, inspirerend en heel leuk! Ik ben blij dat we ‘dezelfde’ weg bewandelen. Ik wil de wekelijkse e-mails aanraden omdat ik weet dat je veel mensen - en helemaal wat gevoeligere ondernemers - steengoed kan helpen."

Carolijn Vet
transformatieve mediator

"Geweldig hoe je je verhaal vertelt! Ik meldde me aan voor die waardevolle tips die je uit eigen ervaring gevonden hebt. Ze geven mij inspiratie en moed om door te gaan. Ze voelen heel persoonlijk aan. Het zijn no-nonsense e-mails. Echte verhalen met persoonlijke gebeurtenissen worden omgezet naar handige tools, die mij nieuwe inzichten geven, of die ik zelfs meteen kan toepassen. Ik denk dat iedereen deze e-mails wel kan gebruiken, zo waardevol! Ik vind het bovendien echt krachtig hoe jij elke week zo'n interessante mail verstuurd krijgt!"

Charlotte Boogaerts
singer/songwriter, natuurvoedingsconsulente

"Ik meldde me aan voor de wekelijkse e-mails, omdat ik op zoek was naar een andere kijk op ondernemen. Ik zoek het altijd buiten Nederland, omdat ik het idee heb dat we hier in Nederland zijn vastgeroest. Ik vind de wekelijkse e-mails heerlijk om te lezen. Ze zijn een welkome break in mijn inbox. Ik raad de wekelijkse e-mails aan, omdat het leuk is om het ondernemerschap op een andere manier te horen. Daisy is bovendien een interessant persoon, ze is zachtaardig en kent zichzelf erg goed."

Cheryl Porcelijn
web & branding designer

"Ik vind jouw tips echt te gek en ook uniek in haar soort. Veel ondernemerscoaches delen veel dezelfde tips. Van jouw nieuwsbrieven leer ik steeds iets nieuws."

Odette Sorber
schrijfster, muzikante, coach

"Ik was op zoek naar tips voor ondernemen als coach. Ik krijg energie van je mails en vertrouwen dat ik mijn eigen weg kan vinden die tot resultaat leidt. Voor mij ben je een motivator. Je e-mails zijn authentiek, positief en duidelijk, en ze zijn makkelijk te lezen en inspirerend."

Wendy Coolen
coach

"Daisy is een geweldig warm persoon. Ze onderneemt echt met het hart. In haar wekelijkse e-mails vertelt ze open en eerlijk over haar zoektochten en ontdekkingstochten. Ondertussen krijg je waardevolle tips over het ondernemen als solopreneur!"

Janien Leeuwerke
coach, trainer

"Wat een mooie nieuwsbrief weeral, ze doen me telkens opnieuw nadenken en kiezen voor wat ik echt wil. Bedankt Daisy, goed bezig ;-)"

An Storms
virtueel assistente
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.