Coaching

Als ondernemer loop je wel eens vast, zit je met vragen of zou je dolgraag wat feedback willen, zodat je met nieuwe moed door kan gaan.

Maar waar vind je nu zo iemand, bij wie je terecht kan om gewoon even te sparren, dat duwtje in de rug te krijgen of die een luisterend oor kan bieden?

Ha! Zoek niet verder!
Hier ben ik :-)

"Ik klopte bij Daisy aan omdat ik vastliep met de groei van mijn onderneming. De manier waarop ze haar onderneming aanpakt, sprak me heel erg aan. Haar aanpak is zeer professioneel, grondig en – het allerbelangrijkste – met het hart."

Carolijn Vet — transformatieve mediator

Hoe ik te werk ga...

Bij mij zit je niet vast aan dure trajecten, of een heel programma, nee: je kan bij me terecht wanneer je maar wil en wanneer je het nodig hebt. Alhoewel ik geen magische oplossingen kan bieden en veel thema's tijd, verdieping en geduld nodig hebben, kan je zo zelf je eigen tempo kiezen, of me spreken als jouw budget het toelaat.

Ik ben niet zo van de keiharde resultaten, maar eerder van de verbinding. Door met je mee te denken, ruimte te geven aan wat er binnenin jou speelt, brengen we vanzelf heel wat in beweging. Waar nodig verwijs ik je ook door naar andere coaches en professionals, die het stukje kunnen invullen, daar waar ik te weinig kennis van heb.

Op die manier hoef jij niet vast te blijven zitten, maar kan je telkens weer een stapje vooruit zetten. Al is het maar omdat je af en toe jouw verhaal kwijt moet, om ruimte vrij te maken om opnieuw te kunnen ademhalen, om zo weer vanuit helderheid nieuwe stappen te kunnen zetten.

Ik wil je ook graag triggeren en uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Ik werk niet met een vaste methode, maar stem me volledig af op wie jij bent en wat jij nodig hebt. Het enige wat ik vraag is dat je mij ook de tijd gunt om jou beter te leren kennen, zodat ik ook daadwerkelijk op een helpende manier kan bijdragen.

"Daisy is iemand die zich verdiept in jouw onderneming om jouw vervolgens all-round te ondersteunen in een groeiproces. Een groei van ondernemer én onderneming. Ook het feit dat Daisy voeling heeft met mijn activiteit, geeft me veel vertrouwen. Daisy coacht je als ondernemer én mens, op een pure manier. Ze biedt een persoonlijk traject aan, gebaseerd op je vragen. Geen standaard stappenplannen of snel-rijk-marketingtricks."

Bo Desmadryl — relaxatie- & orthomoleculair therapeut

Samen aan de slag

Kies de formule die bij jou past...

Gratis

Kennismakingsgesprek van 1 uur, om te kijken of wij een 'match' zijn

Online, via Zoom

Afspraken zijn mogelijk op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10u00 en 17u00

Plan je kennismaking →

85

euro

Exclusief 21% BTW

Even los sparren, gedurende 1,5 uur, online via Zoom

Je ontvangt nadien de opname van deze sessie, om terug te kijken

Afspraken zijn mogelijk op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10u00 en 17u00

Bestel een losse sessie →

222

euro

Exclusief 21% BTW

3 x 1,5 uur sparren, online via Zoom

Na elke sessie ontvang je de opname, om terug te kijken

Afspraken zijn mogelijk op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10u00 en 17u00

Bestel een strippenkaart →

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met me op.

Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.