Businesscoaching

Eindelijk goed verdienen met wat je het liefste doet?
Ben je die grillige omzet en lastige klanten meer dan beu?
Graag meer vrijheid en minder slaaf-zijn van je eigen bedrijf?

 

Yep, als zelfstandige coach, therapeut of creatieveling ben je niet alleen coach, therapeut of creatieveling, maar ook... ondernemer!

En dat beseffen de meesten pas vaak als het moeilijk wordt: de gewenste omzet is er niet, de klanten komen niet of ze zien door de bomen het bos niet meer.

Dat kan knap frustrerend zijn.
Je ziet je toekomstdromen vervagen en je haalt niet langer voldoening uit je werk. Je begint je te ergeren aan je eigen klanten en je vraagt je af of je wel op de juiste plek zit.

Niet getreurd!
Het overkomt de besten. 
Iedereen is ergens begonnen, ook zij die succesvol zijn en al dan niet miljoenen verdienen.

Wat niet wil zeggen dat je miljoenen moet verdienen om succesvol te zijn — helemaal niet. Het gaat erom wat JIJ wil, waar JIJ van droomt, hoe JIJ verschil wil maken in de wereld en hoe JIJ dat wil verwezenlijken.

Maar wat als dat hele ondernemen- en marketinggebeuren jou meer lijkt tegen te werken, dan voor jou werkt? Dan is het allicht tijd om hulp in te schakelen, want het hoeft niet zo te zijn.

Als coach/therapeut én ondernemer verdien jij een bedrijf waar je trots op kan zijn, waar je lekker mee verdient en waar je bovendien een heus positief verschil maakt in de wereld. 

Kortom, ik sta voor je klaar om je te helpen problemen head-on aan te pakken en diep te gaan om de juiste oplossingen voor je te vinden.

Yes, let's do this →

"Ik klopte bij Daisy aan omdat ik vastliep met de groei van mijn onderneming. De manier waarop ze haar onderneming aanpakt, sprak me heel erg aan. Haar aanpak is zeer professioneel, grondig en – het allerbelangrijkste – met het hart."

Carolijn Vet
vetgelukkig.nl

"Daisy is iemand die zich verdiept in jouw onderneming om jouw vervolgens all-round te ondersteunen in een groeiproces. Een groei van ondernemer én onderneming. Ook het feit dat Daisy voeling heeft met mijn activiteit, geeft me veel vertrouwen."

Bo Desmadryl
bodesmadryl.be & equirelaxatie.be

"Daisy vertelt eerlijk vanuit eigen ervaringen en kijkt met veel begrip naar de situatie. Vanuit haar scherpzinnig perspectief herwerkt ze mijn oorspronkelijk idee in een paar tellen uit tot de wens van mijn klanten."

Charlotte Boogaerts
livverity.com & c-pure.be
Wanneer is coaching nuttig?
 • Je wil een aanpak op maat, helemaal toegespitst op jouw unieke leertempo, jouw worstelingen en vraagstukken;
 • je wil een fijne sparringpartner, zodat je je ideeën kan toetsen en omzetten naar concrete actiestappen;
 • je wil een accountability-partner, zodat het niet bij dromen blijft, maar je de spreekwoordelijke schop onder je kont krijgt en je werkelijk daadkrachtig wordt;
 • je wil een luisterend oor, omdat het niet altijd even makkelijk is om de moed te vinden om door te gaan;
 • je wil bovendien iemand die je is voorgegaan, een ervaringsdeskundige, zodat jij niet het wiel hoeft uit te vinden, maar recht op je doel kan afstevenen.

 

Wat levert het jou op?
 • een hands-on aanpak op maat, zodat jij elke dag nieuwe stappen kan zetten richting jouw droombedrijf;
 • doelen behalen wordt een pak makkelijker, en ook als het moeilijk wordt is doorpakken een veel minder groot obstakel, want je hebt iemand die je scherp houdt;
 • ja duh-uh: meer omzet, meer fijne klanten om mee te werken en een business waar je oprecht trots op kan zijn; althans daar streven we naar;
 • meer zelfkennis en een betere relatie met jezelf, want hé, we gaan die belemmerende overtuigingen stevig aanpakken, zodat je blijvende, positieve veranderingen in je business én in je leven ervaart;
 • een fijn netwerk aan collega-ondernemers die precies dezelfde struggles doormaken als jij, zodat je ook na jouw traject een support-netwerk hebt om op terug te vallen.
 
Het levert jou bovendien ook nog:
 • een ton kennis van marketing op, omdat we er natuurlijk praktisch mee aan de slag gaan;
 • een terugverdiende investering, want ik laat niet toe dat jouw investering in mijn coaching jou niets oplevert — althans als je écht het maximum uit je traject haalt;
 • een hoop e-mailverkeer en opnames om later terug te kijken, want je krijgt in je traject de mogelijkheid om me op elk moment te e-mailen en je ontvangt opnames van elke coaching-sessie;
 • en oja... had ik dat al gezegd? Een boost voor je zelfvertrouwen, want dat is wat er gebeurt als je groeikansen benut en uit je comfortzone stapt.
Whiiiii, dit wil ik →

Wie ben ik?

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Ik onderneem sinds 2005 en ben momenteel werkzaam als businesscoach voor zelfstandige coaches, therapeuten en creatieve ondernemers.

Ik help mijn klanten om het ondernemerschap ten volle op te pakken, zodat ze goed kunnen verdienen met wat ze het liefste doen en écht een positief verschil kunnen maken in de wereld.

Ik doe dat doorheen mijn 100% online coaching-business: ik bied 1-op-1 coachtrajecten op maat aan, maar ook online trainingen en een online mastermindgroep.

Ontdek mijn verhaal →

Aan de slag!

Zin in coaching?

Ik wil je hierbij van harte uitnodigen voor een gratis en vrijblijvend online kennismakingsgesprek.

Gedurende een uur kunnen we elkaar online meeteen via Zoom en kijken of wij een "match" zijn. Ik beantwoord dan met plezier al jouw vragen, alsook de kostprijs van een coachtraject en wat je zoal mag verwachten.

Na de kennismaking kunnen we er samen over beslissen om al dan niet te gaan samenwerken. 
Klik op onderstaande knop om meteen jouw gratis kennismaking te boeken:

Yes, let's meet →

Veelgestelde Vragen

Zeker en vast!
Ik wou dat ik iemand had gehad die een stukje met me meewandelde, met wie ik kon sparren en die me kon bijsturen waar nodig, toen ik startte. Ik heb het met scha en schande moeten leren en het duurde jaaaaren vooraleer ik nog maar een idee had van wat marketing voor me kon betekenen. Maak niet diezelfde fout door het allemaal op je eentje te willen doen en kies meteen voor een coach, zodat je geen duizend omwegen neemt zoals ik vroeger heb gedaan. Op die manier bespaar je jezelf heel veel tijd, energie, budget en een hoop frustraties.

Absoluut!
Ik kan me voorstellen dat je als ervaren ondernemer ook wel eens vastloopt, dat je met vragen zit, dat je nood hebt aan een nieuw perspectief of simpelweg meer van jouw potentieel wil gaan benutten. De meeste ervaren ondernemers schakelen mij in als ze merken dat hun omzet stagneert of wanneer ze moeite hebben om nieuwe klanten aan te trekken.
Sommige coaches, therapeuten en creatieve ondernemers hebben al jaren een bedrijf, maar hebben geen kaas gegeten van marketing en willen dat nu eindelijk gaan leren, zodat ze hun praktijk naar het volgende niveau kunnen brengen.
Kortom, als ervaren ondernemer heb ook jij mensen om je heen nodig die jou scherp houden, jouw de spreekwoordelijke "schop onder je kont" kunnen geven en een luisterend oor kunnen bieden waar nodig.
Bovendien investeer ik zelf nog steeds in een coach; als ondernemer ben je nooit uitgeleerd.

Als je op bovenstaande bestelknoppen klikt, dan kom je op een betaalpagina terecht. Betalen kan met iDeal, Bancontact of creditcard. Van zodra jouw betaling is verwerkt, ontvang je automatisch een factuur via e-mail, alsook jouw inloggegevens voor de ledenomgeving, waar je alle praktische informatie kan vinden en meteen van start kan gaan.

Zoom is een conference tool vergelijkbaar met Skype, met het verschil dat je voor Zoom geen account nodig hebt om te kunnen deelnemen. In mijn Zoom-ruimte kunnen we elkaar online ontmoeten. Daarvoor heb je een snelle internetverbinding nodig, een (ingebouwde) webcam en (ingebouwde) microfoon en/of headset. Je kan Zoom gebruiken vanaf je laptop, desktop, tablet of smartphone door op een link te klikken die je ik vooraf doorgeef.
Het fijne aan Zoom is dat ik ook makkelijk opnames kan maken van onze coachingsessies, zodat je ze nadien kan terugkijken. We kunnen ook, als dat nodig is, ons scherm met elkaar delen.
En last but not least: neem er een kopje koffie of thee bij en ga lekker in je sweatpants achter je computer zitten — relaxt vanuit je eigen woonkamer of werkplek.

Ik ben beschikbaar voor afspraken op dinsdagnamiddag tussen 14u00 en 18u00, op woensdag tussen 10u00 en 16u00, op donderdag tussen 10u00 en 18u00 en op vrijdagvoormiddag tussen 10u00 en 12u00. Om een sessie te boeken ontvang je toegang tot mijn ledenomgeving, waar je alle praktische info vindt.

Heb je nog een andere vraag? Dan kan je mij altijd contacteren via [email protected].
Lees ook de Algemene Voorwaarden.

Jaaa, ik wil aan de slag →
Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.