1-op-1 Coaching

Hulp nodig?

Even sparren of intensief samenwerken?

 • Ervaar jij voortdurend onrust in je lijf wanneer je met je bedrijf bezig bent?
 • Ben je bang om fouten te maken of niet serieus te worden genomen als ondernemer?
 • Levert nagenoeg niets van wat je doet jou nieuwe klanten op?
 • Vind je marketing maar een vies ding en weet je niet hoe je het anders kan aanpakken?
 • Heb je het gevoel dat er méér in zit, maar het er niet uitkomt?

In mijn bedrijf én in mijn coaching gaat het me niet om miljoenen verdienen en giga-succes evenaren, maar net om het vinden van innerlijke rust en de vrijheid om jouw eigen ding te kunnen doen, dat wat jij het liefste doet, en daar goed mee te verdienen, zodat je vooral kan genieten van het leven en jij, op jouw unieke manier, positief kan bijdragen aan de wereld.

Ik geloof dat we met z’n allen moeten werken aan een wereld waarin we kappen met die onrealistische, ongezonde ratrace, en net veel meer in contact moeten gaan komen met onze innerlijke natuur, die moeiteloze flow van energie en creativiteit en onze oorspronkelijke wijsheid.

Daarom zijn agressieve marketing en psychologische trucjes bij mij helemaal uit den boze. Ook is het zo dat introverte ondernemers net een heel andere aanpak nodig hebben, met zorg en aandacht voor wie jij bent als uniek individu.

Ik tracht samen met jou op zoek te gaan naar integere marketingstrategieën die écht bij jou passen, waar jij zowel plezier aan beleeft, als waarin jij authentieke keuzes kan maken, zodat je je bedrijf gaat neerzetten vanuit vertrouwen en verbinding, in contact met jouw introverte aard, en niet langer vanuit de angst om geen klanten te vinden.

Op die manier ga je:

 • als vanzelf een mooie doorbraak verkrijgen;
 • duurzame effecten realiseren, met blijvende resultaten;
 • écht impact hebben, omdat je met de essentie bezig bent, vanuit je hart;
 • moeiteloos ondernemen, vanuit inspiratie en flow i.p.v. forceren en manipuleren;
 • meer voldoening en een heldere focus ervaren;
 • een bedrijf creëren dat helemaal bij jou past en waar je écht trots op mag zijn.
Yes, let's do this →

"Ik klopte bij Daisy aan omdat ik vastliep met de groei van mijn onderneming. De manier waarop ze haar onderneming aanpakt, sprak me heel erg aan. Haar aanpak is zeer professioneel, grondig en – het allerbelangrijkste – met het hart."

Carolijn Vet
transformatieve mediator

"Daisy is iemand die zich verdiept in jouw onderneming om jouw vervolgens all-round te ondersteunen in een groeiproces. Een groei van ondernemer én onderneming. Ook het feit dat Daisy voeling heeft met mijn activiteit, geeft me veel vertrouwen."

Bo Desmadryl
relaxatie- & orthomoleculair therapeute

"Daisy vertelt eerlijk vanuit eigen ervaringen en kijkt met veel begrip naar de situatie. Vanuit haar scherpzinnig perspectief herwerkt ze mijn oorspronkelijk idee in een paar tellen uit tot de wens van mijn klanten."

Charlotte Boogaerts
singer/songwriter, natuurvoedingsconsulente

De focus ligt bij mij dan ook niet op het forceren van meer omzet en klanten krijgen, maar net op het herstellen van de verbinding met jezelf, waardoor je je rechtmatige plek in de wereld gaat innemen en je talenten optimaal gaat benutten om anderen te helpen.

En dat heeft altijd een mooie groeibeweging als gevolg, zodat jouw omzet en klantenbestand als vanzelf mee gaat groeien. Daar gaan we dan ook keihard aan werken, zodat jij kan bruisen van passie en voldoening, wat sowieso veel aantrekkelijker is dan iemand die wanhopig geld wil verdienen.

Bij mij mag je dan ook verwachten:

 • een totaalpakket op maat, omdat elke introverte ondernemer en elk bedrijf een unieke aanpak nodig heeft, waarbinnen alle fundamenten en elementen worden gecoverd;
 • een diepgaand, intensief traject, waarbij ik je steeds uitdaag om nieuwe stappen te zetten, ook als het eng is, maar waar ook ruimte is voor reflectie en een luisterend oor;
 • een aanpak op meerdere niveaus: zowel op vlak van strategie, mindset als marketing, omdat deze drie niveaus altijd samengaan en op elkaar moeten kunnen bouwen;
 • een duidelijk stappenplan, zodat je niet hap-snap gaat werken of door de bomen het bos niet meer ziet, maar net met een heldere focus stappen kan zetten.
 • de mogelijkheid om ook los te sparren, omdat het niet altijd een langdurig traject hoeft te zijn.

Uiteraard is mijn coaching niet geschikt voor iedereen. Daarom bied ik het ook niet zomaar aan iedereen aan. We moeten eerst en vooral een goede match voor elkaar zijn, zodat zowel jij als ik ons comfortabel voelen bij elkaar, want eerlijkheid en openheid is een must om dit traject te kunnen laten slagen. En daarvoor zullen we ons allebei kwetsbaar moeten durven opstellen.

Dit traject is voor introverte ondernemers:

 • die een dienst verlenen, zoals coaches, therapeuten, trainers en creatievelingen;
 • die tijd en geduld kunnen opbrengen, omdat zij niet geloven in quick-fixes en het snelle geld, maar in een duurzaam traject met blijvende resultaten;
 • die voluit durven te gaan en zich niet langer klein willen houden, ook al is dat op dit moment misschien nog steeds een hekel punt;
 • die bereid zijn hun angsten en belemmerende overtuigingen aan te pakken en door blokkades heen te breken, en dus de focus niet alleen op marketing willen leggen, maar ook op mindset;
 • die geloven in integere, échte marketing, vanuit verbinding en vertrouwen, en los willen komen van de slimme trucjes en manipulatie;
 • die geloven in de nieuwe manier van ondernemen, waarbij je als mens onder de mensen komt, en zich dus niet langer verbergen achter hun bedrijfsnaam, brand of product/dienst;
 • die bovenal willen meewerken aan een betere wereld en hun producten/diensten zien als een middel om bij te dragen aan iets wat groter is dan henzelf.
Whiiiii, helemaal mijn ding →

Wie ben ik?

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Ik onderneem sinds 2005 en ben momenteel werkzaam als mindset- & businesscoach voor introverte ondernemers.

Ik sta voor #IntegereMarketing en bezield ondernemen

Ik help je vanuit zelfvertrouwen je eigen plek in te nemen en leer je hoe je op een integere manier aan marketing kan doen, op een manier die helemaal bij jou past.

Ik doe dat doorheen mijn 100% online coachingbedrijf. Marketing en schrijven zijn mijn passies. Oprecht verbinding maken is mijn missie.

Ontdek mijn verhaal →

Praktisch

Dit is hoe we te werk gaan:

Gratis intake- & groeisessie

We gaan eerst uitgebreid kennismaken, zodat ik jouw bedrijf kan leren kennen en weet waar jij naartoe wil werken. Zo kunnen we kijken of wij een match zijn en of een samenwerking nuttig is. Ik geef je ook meteen al enkele tips mee. Na deze sessie kan je er in alle rust nog even over bezinnen.

Vijf coaching-sessies

Indien je beslist om voor een 1-op-1 traject te gaan, dan coach ik jou gedurende 5 sessies van elk 1 uur. We spreken elkaar online via Zoom, met een lekkere kop koffie of thee erbij. Tijdens elke sessie bouwen we verder aan jouw bedrijf en zoeken we samen naar oplossingen die uniek zijn voor jouw bedrijf.

Feedback & support

Tijdens jouw traject kan je doorlopend, gedurende 6 maanden, gebruik maken van feedback en support via e-mail en/of Whatsapp. Op die manier hoef je niet met jouw vragen te blijven zitten tot de volgende coaching-sessie. Ik antwoord van zodra ik jouw bericht zie, zodat je meteen weer vooruit kan. 

Accountability

Wekelijks op vrijdag stuur ik jou een e-mail met een aantal belangrijke vragen, om jou enerzijds accountable te houden voor jouw gestelde doelen, en anderzijds om jouw progressie en hoe je in het traject staat goed te kunnen opvolgen.

Maandelijkse groepscalls

Elke maand kan je deelnemen aan onze online groepscall via Zoom, meestal op donderdagvoormiddag. In mijn Zoom-ruimte kan je andere klanten live ontmoeten en gaan we samen sparren op basis van vooraf ingestuurde vragen.

Online community

Je krijgt onbeperkt toegang tot de online community waar je vragen kan stellen en sparren met andere ondernemers. Doordat de community 24/7 bereikbaar is geeft dit extra ondersteuning, alsook meerdere perspectieven en netwerkmogelijkheden.

¿Quanta costa?

Jouw investering: 625 euro, exclusief BTW.

Of in 5 maandelijkse termijnen van 127,50 euro, exclusief BTW.
Je neemt jouw coachingsessies op binnen de 6 maand.

 

Liever los sparren?

Dat kan!
Een losse sessie van 1 uur kost 105 euro, exclusief BTW.
Je kan in dit geval geen gebruik maken van de feedback & support via e-mail/Whatsapp, de accountability-mails en de maandelijkse groepscalls. Wel krijg je toegang tot de Online Community.

Vraag jouw gratis intake- & groeisessie aan →

"Je weet ons fantastisch te coachen op het ondernemersvlak en bewaakt onze mindset heel goed. Daarbij heb je ook veel kennis en vaardigheden om ons bij te spijkeren in marketing en de technische kanten van het ondernemerschap. Daarbij vind ik je als persoon heel betrokken en integer. Ik kan me geen betere coach wensen!"

Yolande van Loon
tuincoach & -ontwerpster
Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.