Business Groeiprogramma

Ssssstt...

Hier bouw ik aan een super leerrijk online programma.

Al langere tijd wou ik dolgraag al mijn kennis en inzichten samenbrengen in een waardevol online programma. Het viel me steeds meer op dat ik bij mijn eigen coach-klanten in herhaling begon te vallen. Dus dacht ik: er moet toch een makkelijkere manier zijn om hen te kunnen begeleiden, in plaats van telkens weer opnieuw hetzelfde verhaal te vertellen?

Daarom ben ik van start gegaan met het ontwikkelen van modules met leerrijke lessen, waarin ik je stap voor stap meeneem in mijn methode en visie voor het bouwen van een bloeiend bedrijf en waarin ik je alles leer over #echtemarketing en ondernemen op een integere en authentieke manier.

Op die manier kan ik ook met mijn coach-klanten direct naar de essentie gaan van onze samenwerking, en — als jouw budget 1-op-1 coaching niet toelaat — veel meer mensen gaan helpen door hen op eigen tempo met deze modules aan de slag te laten gaan.

Dit online programma is gevoelig goedkoper dan een 1-op-1 traject, omdat je de ondersteuning in een andere vorm krijgt en ik jou geen werkende strategieën kan beloven (daarvoor is een aanpak op maat nodig).

Maar ik ben er zeker van dat dit jou heel goed op weg zal zetten, jouw kennis van marketing bijzonder goed zal aanscherpen en jou voldoende mogelijkheden zal geven om in de "speeltuin" van jouw onderneming te gaan kijken naar wat voor jou werkt en wat niet. Bovendien ga je deel uitmaken van een fijn netwerk aan sparringpartners en zakelijke opportuniteiten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Daisy De Boevere.
Ik onderneem sinds 2005 en ben momenteel werkzaam als businesscoach voor solo-ondernemende coaches en therapeuten.

Ik sta voor #echtemarketing en bezield ondernemen

Ik help mijn klanten om het ondernemerschap ten volle op te pakken, zodat ze goed kunnen verdienen met wat ze het liefste doen en vooral kunnen genieten van de kleine dingen in het leven.

Ik doe dat doorheen mijn 95% online coaching-business. Online marketing en schrijven zijn mijn passies. Oprecht in verbinding gaan is mijn missie.

Ontdek mijn verhaal →

Nog even geduld...

Natuurlijk bouw ik zo'n programma zomaar even niet in 5 minuten. Dit is een werk van vele maanden bloed, zweet en tranen, om tot een mooi geheel te komen. Bovendien blijft het programma zich verder ontwikkelen, omdat ikzelf ook blijf groeien, als ondernemer én als mens.

Daarom hoop ik de deuren te openen op maandag 9 september 2019 met een eerste editie. Daarna ga ik het programma steeds blijven updaten en finetunen.

Jij kan daarvan meegenieten natuurlijk. 
Als je graag op de hoogte wil blijven, dan kan je je aanmelden voor mijn wekelijkse dinsdag-inspiratie via e-mail, waar ik je binnenkort meer over dit programma vertel.

Houd me op de hoogte →
Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.