Website-scan: Focus Together van Els Hellemans

 

 

Els is mijn allereerste "slachtoffer".
Ik vroeg namelijk via mijn Facebookpagina naar kandidaten wiens website ik mocht scannen, om te kijken naar plus- en minpunten vanuit het oogpunt van een potentiële klant. 

En yes, dat heb ik nu met de website van Els gedaan: Focus Together.
In bovenstaande video kan je het resultaat bekijken: maar liefst 44 minuten lang bespreek ik haar website, pagina voor pagina.

De belangrijkste werkpunten waren:

  • maak je brand sterker met een congruente huisstijl doorheen je website en creëer zo ook meer professionaliteit en herkenbaarheid;
  • houd je bij 1 à 2 lettertypes en 1 à 3 kleuren die je telkens laat terugkeren en zorg voor voldoende witruimte en balans;
  • integreer een duidelijke call-to-action op elke pagina, zodat jouw bezoekers precies weten wat hen te doen staat, en jij ze een stapje verder in je "pijplijn" kan brengen;
  • maak het voor jouw potentiële klanten super-makkelijk om contact met je op te nemen, met linkjes en knoppen;
  • wees in orde met de wetgeving: plaats een privacy- en cookieverklaring en vergeet je bedrijfsgegevens en BTW-nummer niet te vermelden;
  • bouw een band op met jouw potentiële klanten door de instapdrempel te verlagen, bijvoorbeeld met een gratis weggever en opvolgmails, in ruil voor een e-mailadres.

Els heeft laten zien dat ze sterk is met tekst en een leuke, eigen schrijfstijl heeft. Ze schrijft zowel informatief als verhalend en weet precies met welk probleem haar doelgroep worstelt en hoe ze dat kan oplossen.

Wil jij ook een website-scan?
Houd mijn Facebookpagina in de gaten, want een paar keer per jaar maak je kans op een gratis website scan, t.w.v. 99 euro. 
Kan je zolang niet wachten? 
Klik dan hier om een website-scan te bestellen →

Close

50% vervolledigd

Gratis download

Abonneer je op mijn inspiratie-mails en ontvang de gratis Business Roadmap. Je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail op dinsdagochtend.