Pop Human Design

De meeste Human Design die je tegenkomt op social media is geen Human Design. Het is "pop" Human Design.

De meeste Human Design die je tegenkomt op social media is geen Human Design. Het is "pop" Human Design. "Populair" Human Design of "pseudo-"Human Design. Of misschien wel "fake" Human Design.

Het is Human Design dat is een bepaald narratief past zodat de geest gewoon z'n ding kan blijven doen. Het is Human Design dat wordt afgezwakt naar iets wat "hanteerbaar" is zodat we er makkelijker geld mee kunnen verdienen. 

In deze video contempleer ik de trend van pop Human Design aan de hand van mijn eigen ervaringen en wat ik zie in de wereld om me heen. Ik heb ook een aantal theorieën over waarom pop Human Design zo populair is en traditionele, "echte" Human Design in de obscuriteit lijkt te blijven.

Je kan deze video ook als podcast-aflevering beluisteren: klik hier.

Categorieën: Basics

Was dit waardevol voor je?

Heb ik jou waarde gegeven op jouw Gene Keys en Human Design reis?
Trakteer me op een koffie of doneer via Paypal. Op die manier kan ik mijn werk verderzetten en ook af en toe een Gene Keys-cursus of reading schenken aan iemand die het financieel wat moeilijker heeft — Hartelijk dank voor je steun!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan om mijn nieuwsbrief te ontvangen — je ontvangt maximaal 4 e-mails per maand:

Je kan op elk moment uitschrijven via de link onderaan elke e-mail.
Voor meer details, check mijn privacyverklaring.