Hoe herken je Type in een Human Design grafiek?

Hoe herken je het type van een Human Design-grafiek? De meeste mensen hebben daarvoor de keynotes nodig in de beschrijving...

De meeste mensen hebben de keynotes uit de beschrijving van een Human Design-grafiek nodig om te weten welk Type de grafiek voorstelt. En dat is best jammer, want het is namelijk niet zo moeilijk om het Type uit de grafiek zelf af te leiden.

Bovendien leer je zo de energie-flow in een grafiek herkennen. En dat komt je begrip van een grafiek of design alleen maar ten goede.

Toen Ra Uru Hu omstreeks 1992 Human Design begon te onderwijzen, zo’n 5 jaar na zijn ontmoeting met de Stem, was er nog geen sprake van Type. Toen ging het puur over het herkennen en analyseren van Definitie in een grafiek (daar schrijf ik later nog wel eens over). Pas in 1997 werd Type voor het eerst geïntroduceerd.

In de meeste Human Design software komt je Type als een keynote naast je grafiek te staan, in de beschrijving of eigenschappen van je grafiek. Toch vind ik het belangrijk, als je iets met Human Design wil gaan doen, dat je Type ook in de grafiek zelf kan herkennen. En daarom heb ik deze video-tutorial voor je gemaakt:

Download de handige flowchart hier.

Categorieën: Basics, Tutorials

Was dit waardevol voor je?

Heb ik jou waarde gegeven op jouw Gene Keys en Human Design reis?
Trakteer me op een koffie of doneer via Paypal. Op die manier kan ik mijn werk verderzetten en ook af en toe een Gene Keys-cursus of reading schenken aan iemand die het financieel wat moeilijker heeft — Hartelijk dank voor je steun!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan om mijn nieuwsbrief te ontvangen — je ontvangt maximaal 4 e-mails per maand:

Je kan op elk moment uitschrijven via de link onderaan elke e-mail.
Voor meer details, check mijn privacyverklaring.