Bewust en Onbewust

Hoe we dienen om te gaan met bewuste en onbewuste delen van onszelf is erg verschillend.

Zoals ik al eerder heb beschreven in een andere blog hebben we onbewuste en bewuste delen in onze Human Design-grafiek en ook in ons Gene Keys-profiel.

Het is dan bijzonder fascinerend om bij mezelf en bij anderen te zien hoe we daar proberen mee om te gaan. In deze video ga ik er graag dieper op in en haal ik een aantal voorbeelden aan uit wat ik zie gebeuren:

Je kan deze video ook als podcast-aflevering beluisteren: klik hier.

Categorieën: Dieper Duiken, Gene Keys

Was dit waardevol voor je?

Heb ik jou waarde gegeven op jouw Gene Keys en Human Design reis?
Trakteer me op een koffie of doneer via Paypal. Op die manier kan ik mijn werk verderzetten en ook af en toe een Gene Keys-cursus of reading schenken aan iemand die het financieel wat moeilijker heeft — Hartelijk dank voor je steun!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan om mijn nieuwsbrief te ontvangen — je ontvangt maximaal 4 e-mails per maand:

Je kan op elk moment uitschrijven via de link onderaan elke e-mail.
Voor meer details, check mijn privacyverklaring.