Bedankt!

Hartelijk bedankt voor jouw boeking.
Je ontvang zo dadelijk een bevestiging van jouw boeking via het e-mailadres dat je opgaf.
In die bevestigingsmail kan je ook de Zoom-link vinden (indien je een online sessie boekte) of mijn adres (indien je een offline sessie in Gistel boekte). Annuleren of verplaatsen kan kosteloos tot 4 uur voor aanvang van de sessie (lees ook mijn Algemene Voorwaarden).

Ik neem ook nog persoonlijk contact met je op om te dubbel-checken of ik jouw geboortegegevens correct heb genoteerd, zodat ik de correcte Human Design grafiek en Gene Keys profiel kan berekenen. Voor een sessie hoef je je niet voor te bereiden; voel je vrij om wat vragen te noteren die je graag wil meenemen naar de sessie.

De sessies kunnen worden opgenomen, indien je dat wenst.
Online Zoom-sessies worden opgenomen via de Zoom-applicatie in de room (in video-formaat). Offline sessies bij mij thuis in Gistel kunnen worden opgenomen met mijn offline Zoom H4n recorder (in audio-formaat). De opnames worden na de sessie, samen met een kopie van jouw grafiek/profiel naar jou doorgestuurd via WeTransfer. Je ontvangt dan een download-link via e-mail die 7 dagen geldig blijft.

Belangrijk: voeg mijn e-mailadres "hello@daisydeboevere.com" toe aan jouw lijst met veilige contacten zodat mijn e-mails niet in jouw spamfolder terecht komen. Wil je graag uitschrijven dan kan dat op elk moment via de link onderaan elke e-mail.